Huawei Mate Xs: Επίσημο το νέο αναδιπλούμενο με βελτιωμένο μεντεσέ, HMS και 5G

Η Huawei παρουσίασε επίσημα πριν από λίγο τη δεύτερη γενιά του δικού της αναδιπλούμενου smartphone, το οποίο κανονικά θα βλέπαμε στο MWC 2020 αλλά ας όψεται ο κορωνοϊός. Το Huawei Mate Xs μοιάζει εμφανισιακά πανομοιότυπο με την πρώτη γενιά, αλλά έχουν αλλάξει ορισμένα πράγματα στο μεντεσέ, στο σύστημα ψύξης και φυσικά στο hardware.

Η εταιρεία αναφέρει ότι έχει τοποθετήσει νέο διπλό επίστρωμα στην εύκαμπτη οθόνη OLED για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, ενώ η κατασκευή του μεντεσέ Falcon Wing έχει ενισχυθεί για ακόμη περισσότερες αναδιπλώσεις.

Σε ό,τι αφορά τα συμβατικά τεχνικά χαρακτηριστικά, το Huawei Mate Xs έρχεται με οθόνη ανάλυσης 2480 x 2200 (8’’ ανοικτή, 6.6’’ διπλωμένη), επεξεργαστή octa-core Kirin 990 5G, 8GB μνήμη RAM, 512GB αποθηκευτικό χώρο, τετραπλή κάμερα 40MP f/1.8 + 8MP f/2.4 telephoto με OIS + 16MP f/2.2. ultrawide + 3D ToF. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4500mAh και συνοδεύεται από φορτιστή 55W!

Στο λειτουργικό σύστημα μη περιμένετε κάποια έκπληξη. Η συσκευή τρέχει Android 10 με περιβάλλον χρήσης EMUI 10 αλλά δεν υπάρχουν τα Google Mobile Services. Αντ’ αυτών, η εταιρεία έχει προεγκατεστημένες τις δικές της εφαρμογές Huawei Mobile Services (HMS).

Το Huawei Mate Xs θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο σε τιμή €2499!

[via]

Photo Gallery

Loading