Huawei Nova 5T: Έρχεται Ευρώπη κανονικά με Google Mobile Services

Το κλίμα μπορεί να στράβωσε για τη Huawei, αλλά η κινέζικη εταιρεία δεν πτοείται και συνεχίζει κανονικά το λανσάρισμα νέων smartphones. Αυτή τη φορά ο λόγος γίνεται για το Huawei Nova 5T, το οποίο έρχεται άμεσα στην Ευρώπη και μάλιστα με προεγκατεστημένα με κάθε επισημότητα τα Google Mobile Services.

Το Huawei Nova 5T θυμίζει εμφανισιακά το Honor 20 και κρίνοντας από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, θα μπορούσαμε να πούμε ότι χοντρικά ανήκει στην ίδια κατηγορία. Οθόνη με οπή, επεξεργαστής Kirin 980, 6GB RAM και τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος σε μια όμορφη κατασκευή με ελαφρύ και compact design.

Στο Huawei Nova 5T έχει τοποθετηθεί οθόνη 6.26’’ FHD+ LCD με οπή στην επάνω αριστερή γωνία, επεξεργαστής octa-core Kirin 980 SoC, 6GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικός χώρος, αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι, dualSIM, λειτουργικό σύστημα Android 9.1 με EMUI 9.1 και Turbo 3.0 mode για βελτιστοποιημένο gaming, μπαταρία 3750mAh με φορτιστή 22.5W SuperCharge για 0-50% σε 30 λεπτά, υποδοχές USB Type-C και 3.5mm headphone jack.

Σε ότι αφορά τις κάμερες, στην πίσω διάταξη έχουμε τέσσερις αισθητήρες με κύριο 48MP f/1.8 που συνοδεύεται από 16MP wideangle + 2MP macro + 2MP depth, ενώ στην οπή της πρόσοψης έχει τοποθετηθεί αισθητήρας 32MP. Δεν λείπουν οι λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης και φυσικά το Super Night mode.

Το Huawei Nova 5T θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη σε χρώματα Crush Blue, Dark Black και Midsummer Purple σε τιμή €429. Αναμένουμε σύντομα ενημέρωση και για την Ελληνική αγορά.

Photo Gallery

Loading