HUAWEI nova 9: Υψηλές επιδόσεις και μεγάλη αυτονομία με στυλ

Τη σήμερον ημέρα η απόκτηση ενός smartphone αποτελεί θέμα διεξοδικής έρευνας, καθώς λειτουργεί ως πολυεργαλείο στην πολυάσχολη καθημερινότητά μας. Πολλές φορές τα χαρακτηριστικά που αναζητούμε σε μια συσκευή είναι κοινά, αλλά ελάχιστες φορές μπορούμε να εντοπίσουμε τα σημαντικότερα στη μέγιστη απόδοση τους σε ένα μοναδικό smartphone.

Ποια είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι καταναλωτές σε ένα smartphone εν έτει 2021;

Σε μια εποχή που τα social media καταλαμβάνουν ένα μεγάλο μερίδιο από την ημέρα μας και οι φωτογραφίες και τα videos υψηλής ανάλυσης με ξεχωριστό περιεχόμενο προσδιορίζουν την ταυτότητα του προφίλ – και της προσωπικότητας μας – σε αυτόν τον εικονικό κόσμο, η φωτογραφική μηχανή μιας συσκευής είναι η πρώτη σκέψη που περνάει από το μυαλό μας.

Δευτερευόντως, «ο σχεδιασμός και η γενικότερη εικόνα της συσκευής, αρμόζει στο στυλ και την κλάση μου;» - η δεύτερη και πιο αυθόρμητη σκέψη κατά τη θέαση ενός smartphone που σκεφτόμαστε να αποκτήσουμε. Τρίτον, η κρισιμότερη στιγμή κατά την αγορά μιας συσκευής έρχεται όταν αντιλαμβανόμαστε τη διάρκεια της ζωής της μπαταρίας. Ουδείς δεν επιθυμεί να κλείνει το κινητό του κατά τη διάρκεια της ημέρας και να αναγκάζεται να προβεί σε φόρτιση τουλάχιστον δύο φορές σε ένα εικοσιτετράωρο!

Λαμβάνοντας υπόψη τα χρησιμότερα και καταλληλότερα χαρακτηριστικά ενός smartphone, η HUAWEI προσέθεσε στη nova series το ολοκαίνουργιο nova 9, ένα μοντέλο προηγμένης τεχνολογίας με κομψό design, πανίσχυρη φωτογραφική κάμερα και τρομερές δυνατότητες φόρτισης. Μάλιστα, εάν είστε gamer, ετοιμαστείτε να ανέβει επίπεδο η εμπειρία σας με το HUAWEI nova 9!

Η κάμερα που σας επιτρέπει να ξεχωρίσετε με τις μαγικές λήψεις σας

Οι όμορφες και αξέχαστες αναμνήσεις σας δικαιούνται να αποτυπώνονται σε μια υψηλής ευκρίνειας λήψη είτε είναι ημέρα, είτε νύχτα. Ακόμη και στο λιγοστό φωτισμό της νύχτας, το HUAWEI nova 9 καθιστά εφικτό για εσάς να απαθανατίσετε τις αξέχαστες στιγμές σας, χάρη στην τετραπλή κάμερα Ultra Vision που περιλαμβάνει μία κύρια κάμερα 50MP RYYB Ultra Vision, μία κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8MP, μία κάμερα βάθους 2MP και μία κάμερα μακροεντολής 4cm.

Εάν, λοιπόν, είστε ο φωτογράφος της παρέας και η κολλητή επιθυμεί διακαώς photo shooting κάτω από την πανσέληνο, με τις νυχτερινές λειτουργίες Extreme Night Shoot και Night Portrait του HUAWEI nova 9, τα likes στο προφίλ της θα διπλασιαστούν και εσείς θα πάρετε τα credits! Είτε πρόκειται για πορτρέτο, είτε για πανοραμική φωτογραφία, είτε για κοντινό πλάνο, από την HUAWEI είναι «ναι»!

Ωστόσο, η εξαιρετική ποιότητα στη λήψη δεν περιορίζεται μόνο στις φωτογραφίες. Εάν είστε απογευματινή βόλτα με την κορούλα σας και αποφασίσει να κάνει τα πρώτα βήματα της, ετοιμαστείτε να συγκινηθείτε βαθιά, καθώς μπορείτε να αιχμαλωτίσετε για πάντα αυτή την ξεχωριστή στιγμή σε video! Το nova 9 με προηγμένες δυνατότητες λήψης video 4K, όπως front/rear recording, AIS Video Stabilization, και Night Selfie Video θα σας προσφέρει μια στιγμή που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά και ξανά, επιδεικνύοντας την σε όλους τους κοινούς γνωστούς, νιώθοντας υπερηφάνεια για το παιδί σας!

HUAWEI nova 9

HUAWEI Nova 9: Δεν θα μείνετε ποτέ από μπαταρία

Εάν η ημέρα σας ξεκινάει με ένα γεμάτο 8ωρο στη δουλειά, εν συνεχεία έχετε προπόνηση στο γυμναστήριο και στο τέλος έχετε κανονίσει έξοδο με τους συναδέλφους, αλλά αγχώνεστε για τη ζωή της διάρκειας της μπαταρίας του κινητού σας, καθότι αναμένετε ένα σημαντικό τηλεφώνημα, ήρθε η στιγμή που μπορείτε να θέσετε ένα τέλος στις ανησυχίες και τα άγχη σας!

Το HUAWEI nova 9 θα υποστηρίξει όλες τις δραστηριότητες σας, αφού διαθέτει μονοπύρηνη μπαταρία τριών ηλεκτροδίων στα 4300mAh. Θα χρειαστείτε μόνο 15 λεπτά για να επιτύχετε φόρτιση 53% και 38 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως, χάρη στην υποστήριξη 66W HUAWEI SuperCharge. Με το nova 9 της HUAWEI θα απαλλαχθείτε από πιθανούς ενδοιασμούς και δεν θα αναγκαστείτε να ματαιώσετε ή να αλλάξετε τα σχέδια σας, επειδή μείνατε από μπαταρία.

Απολαύστε μια gaming εμπειρία χωρίς προβληματισμούς

To HUAWEI nova 9 διαθέτει ισχυρή απόδοση και υποστηρίζει τον χρήστη σε κάθε λογής δραστηριότητα. Ωστόσο, εάν ενδιαφέρεστε συγκεκριμένα για το αγαπημένο σας game και κατά πόσο είναι εφικτό να επωφεληθείτε μιας μοναδικής εμπειρίας, η νέα συσκευή της εταιρείας σας ανταμείβει εξ ολοκλήρου.

Η απόδοση του HUAWEI nova 9 είναι σταθερή για πολύωρο gaming, δίχως να χρειαστεί να ανησυχήσετε για κάτι. Εφοδιασμένο με μεμβράνες ψύξης VC Liquid Cooling & Graphene, η θερμοκρασία του smartphone γίνεται αμέσως αντιληπτή και διατηρείται δροσερό και λειτουργικό για όσες ώρες επιθυμείτε να βυθιστείτε στο game της αρεσκείας σας!

Το HUAWEI nova 9 ικανοποιεί τις αισθητικές προσδοκίες σας με το συναρπαστικό design του, τον εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό του. Πρόκειται για ένα κομψό αξεσουάρ που θα αναδείξει την προσωπικότητα σας, καθώς διατίθεται στις δύο χρωματικές παραλλαγές των Starry Blue και Black.

Εάν αναζητάτε ένα smartphone με αξιόπιστη μπαταρία και ισχυρή απόδοση που θα σας επιτρέπει να μαγνητίσετε με τις λήψεις σας ανεξαρτήτως των συνθηκών φωτισμού, δίνοντας συγχρόνως έμφαση στο στυλ σας, μην χάσετε το νέο HUAWEI nova 9!

Για όσους θέλουν να κρατήσουν την καλαισθησία σε υψηλό επίπεδο, αλλά επιθυμούν ένα πιο οικονομικό smartphone, υπάρχει η λύση. Κληρονομώντας όλη την premium αισθητική και τα δυναμικά χρώματα της σειράς nova, το HUAWEI nova 8i είναι διάθεσιμο και δεν θα απογοητεύσει κανέναν. Η μέθοδος κατασκευής του έχει ως αποτέλεσμα μία εκπληκτική προβολή χρωμάτων, ενώ η καμπυλότητα 4D δημιουργεί στρογγυλεμένες γωνίες ακριβείας, για μια λεία αίσθηση. Διαθέτει οθόνη 6,67" HUAWEI Edgeless Display για προβολή περιεχομένου δίχως όρια, ενώ τα πολύ στενά πλαίσια δημιουργούν μια πολύ πιο γεμάτη εμπειρία θέασης. Δεν πρέπει να παραληθεί η γρήγορη φόρτιση (66 W HUAWEI SuperCharge), η κάμερα 64 MP AI Quad και η μεγάλη χωρηρικότητα (αποθηκευτικός χώρος 128 GB).

HUAWEI nova 9

HUAWEI nova 9

  • Οθόνη 6.57’’ OLED FHD+ (2340 x 1080, 19.5:9, 120Hz, HDR10)
  • Επεξεργαστής octa-core Qualcomm Snapdragon 778G 4G (6nm)
  • Επεξεργαστής γραφικών Adreno 642L
  • Μνήμη RAM 8GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 128GB/256GB
  • Τετραπλή κάμερα 50MP RYYB F/1.9 PDAF + 8MP f/2.2 ultrawide + 2MP f/2.4 macro + 2MP f/2.4 depth
  • Εμπρόσθια κάμερα 32MP f/2.0
  • In-display αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • WiFi 6, dualSIM, Bluetooth 5.2, GPS, NFC, 4G LTE
  • Λειτουργικό σύστημα EMUI 12 (βασισμένο στο Android 11 χωρίς Google Mobile Services)
  • Μπαταρία 4300mAh με φορτιστή 66W (0-100% σε 38 λεπτά)
  • Υποδοχή USB Type-C
  • Διαστάσεις 160 x 73.7 x 7.8mm
  • Βάρος 175gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Loading