HUAWEI P50 Pro με €400 όφελος για την Black Friday και άλλες σπουδαίες προσφορές!

Η Black Friday βρίσκεται προ των πυλών ημερολογιακά, αλλά οι προσφορές έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες σε πληθώρα τεχνολογικών (και όχι μόνο) προϊόντων, με αποτέλεσμα χιλιάδες καταναλωτές και στη χώρα μας να είναι επηρεασμένοι από το όλο κλίμα αναζητώντας πραγματικές προσφορές που θα δώσουν λύση στις ανάγκες τους.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν πως και πως να φτάσουμε σε αυτήν την περίοδο προκειμένου να επενδύσουν τα χρήματα τους, αλλά πάντοτε απαιτείται καλή πληροφόρηση και παρακολούθηση της πορείας των τιμών για να έχει νόημα η όποια απόφαση πάρει ο υποψήφιος αγοραστής. Όσοι αναζητούν πραγματικές εκπτώσεις και μάλιστα σε σύγχρονα μοντέλα, δεν έχουν παρά να ρίξουν μια ματιά στις Black Friday προσφορές της HUAWEI που ήδη έχει να προτάξει μία από τις κορυφαίες εκπτώσεις που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

huawei-p50-pro-bf-2.jpg

HUAWEI P50 Pro

Ο λόγος για το HUAWEI P50 Pro, το μέχρι πρότινος κορυφαίο smartphone στον τομέα της κάμερας σύμφωνα με το DxOMark, μιας και κατάφερε να διατηρήσει την πρώτη θέση για κάτι παραπάνω από έναν χρόνο μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο. H εταιρεία «κόβει» €400 από την αρχική τιμή της συσκευής δίνοντας σε όλους τους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να αποκτήσουν μια ναυαρχίδα από το επάνω ράφι σε τρομερά ανταγωνιστική τιμή μέσα από τα δίκτυα καταστημάτων των συνεργατών της στην Ελλάδα!

Όπως όλα τα μοντέλα της οικογένειας HUAWEI P, το HUAWEI P50 Pro ξεχωρίζει από την πρώτη ματιά για την πολυτελή κατασκευή του με ελάχιστα bezels, η οποία είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από νερό και σκόνη. Ένα κόσμημα στο χέρι του χρήστη που τραβάει τα βλέμματα και κερδίζει πόντους χάριν στο μικρό πάχος και βάρος.

Στο HUAWEI P50 Pro απολαμβάνεις την περιήγηση στα social media, την παρακολούθηση ταινιών και videos, αλλά και το gaming στην απολαυστική οθόνη OLED με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz. Το ισχυρό hardware σε συνδυασμό με το πανάλαφρο περιβάλλον χρήσης EMUI εγγυώνται αστραπιαία εμπειρία χρήσης, ομαλότατες μεταβάσεις από εφαρμογή σε εφαρμογή, έντονο multitasking και υψηλή απόδοση στα πιο απαιτητικά games χωρίς σκαμπανεβάσματα ή φαινόμενα υπερθέρμανσης.

Για την κάμερα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις, μιας και ήδη αναφέραμε ότι κατείχε τον τίτλο του κορυφαίου στη βαθμολόγηση του έγκριτου DxOMark μέχρι πρόσφατα, προσφέροντας στον χρήστη μοναδικές δυνατότητες για να πάρει τις καλύτερες λήψεις φωτογραφιών και videos κατά από οποιοδήποτε σενάριο φωτισμού χωρίς κόπο.

Όλα τα παραπάνω καλύπτονται πλήρως σε συνθήκες έντονης χρήσης καθόλη τη διάρκεια της ημέρας χάριν στην μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας, ενώ αν παραστεί ανάγκη η φόρτιση ολοκληρώνεται ταχύτατα με τον φορτιστή ισχύος 66W που συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο (0-50% σε 20 λεπτά)!

huawei-p50-pro-bf.jpg

Και φυσικά μπορείς να χρησιμοποιείς κανονικότατα όλες τις εφαρμογές - υπηρεσίες της Google μέσω του Gspace που μπορείς να βρεις στο ιδιαίτερα εμπλουτισμένο κατάστημα εφαρμογών AppGallery. Από δημοφιλείς εφαρμογές όπως τα Facebook Messenger, Viber, Instagram, WhatsApp και TikTok, μέχρι υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), υπηρεσίες διανομής φαγητού (e-food, BOX), ταξί (Taxiplon), παρόχους τηλεπικοινωνιών (COSMOTE, Vodafone, WIND) και συστήματα mobile πληρωμών (My Alpha Wallet), το AppGallery δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα εφαρμογών.

Αφότου εγκαταστήσεις το Gspace στην συσκευή σου, θα βρεις εκεί όλες τις υπηρεσίες της Google όπως YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets και Google Drive! Όσοι επιθυμούν, μάλιστα, να τις νιώθουν σαν native εφαρμογές, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να δημιουργήσουν μια συντόμευση στην αρχική οθόνη του smartphone ή του tablet τους και από εκεί και πέρα δεν θα ξεχωρίζει το περιβάλλον χρήσης από αυτό οποιουδήποτε άλλου smartphone.

huawei-watch-gt-3-pro-ecg-3.jpg

HUAWEI Watch GT 3 / GT 3 Pro

Οι έννοιες smartwatch και HUAWEI έχουν γίνει ταυτόσημες τα τελευταία χρόνια, με την εταιρεία να ξεχωρίζει τόσο για το αισθητικό σκέλος, όσο και για τις επιδόσεις και την αυτονομία των προτάσεων της.

Οι διάφορες εκδόσεις των HUAWEI Watch GT 3 και GT 3 Pro χαρακτηρίζονται από την πολυτέλεια τους που ξεφεύγει από τα δεδομένα των απλών smartwatches, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να τα χρησιμοποιήσει σε κάθε κοινωνική περίσταση. Παράλληλα, όμως, δεν στερούνται των έξυπνων λειτουργιών που μετατρέπουν το smartwatch σε πραγματικό σύντροφο στην καθημερινότητα του χρήστη σε συνεργασία με το smartphone του, για την παρακολούθηση της ευεξίας και της σωματικής δραστηριότητας, αλλά ακόμα και για την βελτίωση των επιδόσεων τους στην προπόνηση με δεκάδες εξατομικευμένα προγράμματα.

huawei-watch-gt-3-pro-bf-2.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά στο HUAWEI Watch GT 3 Pro έχει προστεθεί η λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG) που μάλιστα έχει λάβει πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο αισθητήρας για την εκτέλεση του ECG καταγράφει σε πραγματικό χρόνο τον φλεβοκομβικό ρυθμό και την κολπική μαρμαρυγή του χρήστη. Εκτός από τον έλεγχο για αρτηριοσκλήρωση, ο χρήστης λαμβάνει και προσαρμοσμένες συμβουλές για την καρδιαγγειακή του υγεία.

Εξοπλισμένα με τρομερά ευκρινείς οθόνες AMOLED, απλοποιημένο λειτουργικό σύστημα HarmonyOS 2.0 για εύκολη κατανόηση των λειτουργιών ακόμα και από τους πιο αρχάριους χρήστες, συμβατά με iPhone και Android, αλλά και πρωταθλητές αυτονομίας για την κατηγορία των smartwatches με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο! Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η Titanium Edition του HUAWEI Watch GT 3 Pro αντέχει στον καρπό σου για 7 ημέρες πολύ έντονης χρήσης με μία φόρτιση!

Μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2022 θα βρεις τα HUAWEI Watch GT 3 και HUAWEI Watch GT 3 Pro στο δίκτυο καταστημάτων των συνεργαστών της HUAWEI με όφελος έως €100!

huawei-matebook-d16-bf.jpg

Σπουδαίες Black Friday προσφορές σε πολλά προϊόντα της HUAWEI

Εκτός από τα παραπάνω, στην φετινή Black Friday συμμετέχουν πολλά ακόμη προϊόντα της HUAWEI από όλες τις κατηγορίες. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το HUAWEI MateBook D16, το εξαιρετικό value-for-money laptop για εργασία και διασκέδαση (έκπτωση €150), τα all-around tablets HUAWEI MatePad 11 και MatePad 10.4 (έκπτωση €120 και €80 αντίστοιχα), αλλά και τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 4i που θα βρείτε στην ανεπανάληπτη τιμή των €59!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Όλες οι Black Friday προσφορές είναι διαθέσιμες μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei.

Loading