HUAWEI P60 Series: Παρουσίαση τον Μάρτιο, παρά τα νέα προβλήματα

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ μπορεί να συνεχίζει να βάζει μεγάλα εμπόδια στη HUAWEI με σκοπό να την απομονώσει πλήρως όχι μόνο από την κατηγορία των smartphones, αλλά και από άλλες προϊοντικές κατηγορίες στις οποίες σημειώνει μεγάλη ανάπτυξη (π.χ. laptops).

Παρόλα αυτά, η HUAWEI είναι έτοιμη να παρουσιάσει στο κοινό τις σειρές HUAWEI P60 και HUAWEI Mate 60, με τις τελευταίες πληροφορίες να λένε ότι έχει καταφέρει ήδη να προμηθευτεί το απαραίτητο stock σε επεξεργαστές για να καλύψει τις ανάγκες της ζήτησης για τα νέα smartphones της. Λέγεται, μάλιστα, ότι θα δούμε επεξεργαστές Snapdragon 8 Gen2 στα κορυφαία μοντέλα, φυσικά στην 4G έκδοση τους λόγω του γνωστού εμπάργκο.

Η επίσημη παρουσίαση της σειράς HUAWEI P60 αναμένεται τον προσεχή Μάρτιο, ενώ δεν αποκλείεται την ίδια χρονική περίοδο ότι θα δούμε και το νέο foldable της εταιρείας με ονομασία HUAWEI Mate X3. Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα η HUAWEI κατοχύρωσε πατέντα για την κατασκευή δικής της μηχανής EUV (Extreme Ultraviolet Lithography) προκειμένου να συνεχίσει να κατασκευάζει δικούς της επεξεργαστές χωρίς να εξαρτάται από καμία άλλη γραμμή παραγωγής (π.χ. TSMC).

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι διαρροές κάνουν λόγο για χρήση αισθητήρων 50MP Sony IMX789 και 50MP IMX888 με μηχανισμό μεταβλητού διαφράγματος με αυτόματη αλλαγή σε 10 διαφορετικές στάσεις ανάλογα με τον διαθέσιμο φωτισμό, αλλά και για ενσωμάτωση της τεχνολογίας XMAGE και της δυνατότητας Super Macro με βελτιώσεις σε σύγκριση με όσα είχαμε γνωρίσει στο HUAWEI P50. Στην Pro έκδοση δεν αποκλείεται πως θα χρησιμοποιηθούν αισθητήρας 50MP με ultrawide φακό και αισθητήρας 64MP periscope. Το λειτουργικό σύστημα θα είναι το HarmonyOS 3.1 και θα γίνει το ντεμπούτο του φορτιστή ισχύος 88W.

[via]

Loading