HUAWEI Watch 3 series: Όσα χρειάζεστε από ένα smartwatch και κάτι παραπάνω!

Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν ποια ήταν η καλύτερη τεχνολογική αγορά που είχατε κάνει ποτέ; Θεωρητικά, προσδιορίζουμε μία αγορά πετυχημένη, όταν εξυπηρετεί πολλές ανάγκες στην καθημερινότητα μας ενώ συγχρόνως χαρακτηρίζεται από ευχρηστία και πολλαπλή λειτουργικότητα.

Εάν υπήρχε ένα προϊόν, το οποίο συνδύαζε την κομψότητα με τη λειτουργικότητα, τη φροντίδα της υγείας σας σε απόλυτη συνάρτηση με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης και εάν όλα αυτά μπορούσαν να παραταθούν για ένα αξιόλογο χρονικό διάστημα, δεν θα σπεύδατε όλοι να το αγοράσετε;

Γίνεται λόγος για το πιο hot τεχνολογικό trend της εποχής - το smartwatch. Όλοι έχουμε παρατηρήσει φίλους, συγγενείς, προπονητές ακόμα και εκείνους τους αξιοζήλευτους γνωστούς μας να φέρουν στους καρπούς τους ένα smartwatch. Ζηλέψαμε; Ναι. Θέλουμε και εμείς; Ναι. Έχουμε όμως τα κατάλληλα κριτήρια προκειμένου να κάνουμε την καλύτερη επένδυση;

Η HUAWEI, εξακολουθώντας να κατέχει σημαντικό προβάδισμα στη δημιουργία των πιο χρήσιμων και χρηστικών wearables, καταρρίπτει κάθε δισταγμό σου με τα νέα HUAWEI Watch 3 και HUAWEI Watch 3 Pro από τη σειρά Watch 3.

Εάν αναζητούσες την πιο ελκυστική επιλογή ενός smartwatch που θα φέρει την πολυτέλεια στον καρπό σου με έναν πρωτότυπο σχεδιασμό και μία εξωφρενικά ασυνήθιστη σειρά λειτουργιών, η HUAWEI καινοτόμησε για να σου προσφέρει την πρωτοπορία απευθείας στα χέρια σου! Όχι μόνο δεν θα μετανιώσεις την αγορά σου, αλλά θα επωφεληθείς, καθώς θα έχεις δώρο με κάθε HUAWEI Watch 3 τα HUAWEI FreeBuds 4i και με κάθε Huawei Watch 3 Pro τα HUAWEI FreeBuds Pro!

huawei-watch-3-native.jpg


Πώς θα αποκτήσεις καλύτερη ποιότητα ζωής με τα HUAWEI Watch 3 & HUAWEI Watch 3 Pro

Αναμφισβήτητα η πανδημία της νόσου Covid-19 λειτούργησε ως καμπανάκι κινδύνου για όλους σχετικά με τα ζητήματα υγείας. Η πρόληψη σώζει ζωές και η σωστή και επιμελής φροντίδα του σώματος μας αποτελεί τον κυριότερο παράγοντα για μία ανέμελη και ξέγνοιαστη ζωή. Η HUAWEI λαμβάνοντας υπόψη τα προαναφερθέντα, μερίμνησε και ενσωμάτωσε ορισμένες εκπληκτικές λειτουργίες στα νέα HUAWEI Watch 3 και HUAWEI Watch 3 Pro.

Τα HUAWEI Watch 3 Series smartwatches προσφέρουν την ακριβή καταγραφή των καρδιακών παλμών σας, τη συνεχόμενη μέτρηση των επιπέδων του οξυγόνου στο αίμα σας και την παροχή 100 τρόπων προπόνησης!

Ωστόσο, η εταιρεία αποφάσισε πως θέλει να ξεχωρίσει στις παρεχόμενες λειτουργίες που προσφέρει στους κατόχους των smartwatches της, οπότε έρχεται να βελτιώσει την κοινωνική, τη σωματική και την ψυχολογική τους κατάσταση.

Με τη νέα σειρά Watch 3 της HUAWEI πλέον θα ανιχνεύεται η θερμοκρασία του σώματος, καθώς προστέθηκε ένας νέος αισθητήρας θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας. Συνεπώς, εάν τυγχάνει να έχετε αρπάξει τη γρίπη και νιώθετε ρίγος, μπορείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή με τα νέα HUAWEI Watch 3 και HUAWEI Watch 3 Pro να γνωρίζετε τη θερμοκρασία σας και να απαλλαχθείτε από τον συνεχή αγώνα εντοπισμού του θερμόμετρου σας!

Παράλληλα, εάν είστε λάτρης του jogging και απολαμβάνετε αδιαλείπτως τις ολισθηρές διαδρομές στο δάσος και την αγριότητα της φύσης, η νέα λειτουργία αναγνώρισης πτώσης και εκπομπής σήματος SOS στα HUAWEI Watch 3 και HUAWEI Watch 3 Pro σας προειδοποιεί για ενδεχόμενες επιβλαβείς πτώσεις.

huawei-watch-3-native-2.jpg

Βέβαια, αν ψάχνετε το κατάλληλο δώρο για τους αγαπημένους παππούδες σας και συγχρόνως θέλετε να τους προστατέψετε από «εξωτερικούς» κινδύνους, εμπιστευθείτε τη Watch 3 της HUAWEI. Πέραν του ότι θα αισθανθούν μέρος της τρέχουσας ψηφιακής εποχής και θα επιδεικνύουν υπερήφανα το δώρο τους, εσείς θα είστε εφησυχασμένοι για την ασφάλεια τους!

Ένα αξιοπρόσεκτο – ομολογουμένως – χαρακτηριστικό στα HUAWEI Watch 3 και HUAWEI Watch 3 Pro είναι η παρακολούθηση του ύπνου σας. Φαινομενικά μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά δεν είναι. Η HUAWEI για ακόμα μία φορά αποδεικνύει τη λεπτομερή και διεξοδική έρευνα που πραγματοποιεί για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός gadget που στοχεύει απρόσκοπτα στη βελτίωση της ζωής των καταναλωτών της.

Εάν λοιπόν το άγχος και το στρες της καθημερινής βιοπάλης ταλαιπωρεί σε μεγάλο βαθμό τον ύπνο σας και η αϋπνία σάς επισκέπτεται ολοένα και περισσότερο, η παρακολούθηση ύπνου στα HUAWEI Watch 3 και HUAWEI Watch 3 Pro είναι διατεθειμένη να λειτουργήσει ως αρωγός, προκειμένου να γνωρίζετε λεπτομερώς την ποιότητα του ύπνου σας!

Η σειρά HUAWEI Watch 3 έρχεται επίσης με προεγκατεστημένο το AppGallery, όπου οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν εφαρμογές τρίτων. Μπορείτε δηλαδή να μετατρέψετε το ρολόι σας σε προσωπικό ταξιδιωτικό βοηθό, ώστε να πάρετε πληροφορίες για την πτήση σας, σηκώνοντας απλά τον καρπό σας!

huawei-watch-3-native-3.jpg

Ultra-long battery life και προηγμένη προστασία με τα HUAWEI Watch 3 και HUAWEI Watch 3 Pro

Η σειρά HUAWEI Watch 3 σας εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή προστασία των δεδομένων σας, καθώς ζητά τη ρητή συγκατάθεση σας προτού προβεί στην καταγραφή των προσωπικών πληροφοριών σας. Η κρυπτογράφηση HTTPS προστατεύει τα δεδομένα κατά τη μεταφορά, διασφαλίζοντας για εσάς τον καθησυχασμό που αναζητούσατε.

Αναφορικά με τη διάρκεια μπαταρίας, η εταιρεία εξακολουθεί να «ζωγραφίζει», καθώς το HUAWEI Watch 3 Pro διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια, 5 ημέρες σε smart mode και 21 ημέρες σε ultra-long battery life mode. Το HUAWEI Watch 3 μπορεί να αντέξει χωρίς φόρτιση για 3 ημέρες σε smart mode και 14 ημέρες σε ultra-long battery life mode.

huawei-watch-3-native-4.jpg

Υπέρλαμπρο, κομψό και φινετσάτο Smartwatch

Αν αναρωτιέσαι τι συμβαίνει στο αισθητικό κομμάτι, η HUAWEI Watch 3 Series προσφέρει μία ατελείωτη γκάμα επιλογών όσον αφορά τις διαθέσιμες προσόψεις αλλά και τα λουράκια, για να προσαρμόσεις το smartwatch στο γούστο και τις προτιμήσεις σου. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά και πρωτότυπα εικαστικά εμπνευσμένα από τους χώρους της τεχνολογίας, του gaming, του DIY (και σε βίντεο εκδοχή), οι προσόψεις μπορούν να συνδυαστούν με λουράκια από νάιλον, δέρμα, ανοξείδωτο ατσάλι και τιτάνιο. Τουτέστιν μπορείς να δημιουργήσεις το τέλειο αξεσουάρ για να ταιριάζει με κάθε outfit of the day!

huawei-watch-3-native-6.jpg

Εάν έχετε πειστεί ότι ήρθε η ώρα για την καλύτερη αγορά της ζωή σας, τότε θα βρείτε εδώ όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις προπαραγγελίες:

· To HUAWEI Watch 3 διατίθεται σε Active, Classic και Elite Edition στα καταστήματα: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas από 22 Ιουνίου έως και 11 Ιουλίου, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο τα wireless ακουστικά με Active Noise Cancelation HUAWEI FreeBuds 4i.

· To HUAWEI Watch 3 Pro διατίθεται σε Classic και Elite Edition στα καταστήματα: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas από 22 Ιουνίου έως και 11 Ιουλίου, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο τα wireless ακουστικά με Active Noise Cancelation HUAWEI FreeBuds Pro.

huawei-watch-3-native-5.jpg


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading