HUAWEI WATCH FIT 3: Ο τέλειος συνδυασμός μόδας, αθλητισμού και τεχνολογίας

Το Innovative Product Launch Event της Huawei που έλαβε χώρα στο Ντουμπάι επιβεβαίωσε την ηγετική θέση της εταιρείας στην αγορά καταναλωτικών προϊόντων τεχνολογίας, καθώς παραμένει προσηλωμένη στη συνεχή καινοτομία, συνδέοντας όλους μας με τον ψηφιακό κόσμο. Η Huawei επικεντρώνεται ακατάπαυστα στις τεχνολογικές εξελίξεις για τη δημιουργία προϊόντων υψηλών τεχνολογικών προδιαγραφών και συνεχίζει δυναμικά τις επενδύσεις που αφορούν την έρευνα, την ανάπτυξη και την καινοτομία.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν νέα wearables, ακουστικά και έξυπνες επαγγελματικές συσκευές, γεγονός ιδιαίτερης σημασίας για την εταιρεία, καθώς πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά μέσα στα τελευταία χρόνια μια εκδήλωση διεθνούς κλίμακας με τόσα πολλά προϊόντα να κυκλοφορούν ταυτόχρονα σε πολλές αγορές, προσφέροντας στους καταναλωτές όχι μόνο καινοτόμο hardware, αλλά και παρουσιάζοντας λύσεις λογισμικού που έχουν αναπτυχθεί την ίδια την Huawei, όπως η εφαρμογή GoPaint.

HUAWEI WATCH FIT 3: Ο τέλειος συνδυασμός μόδας, αθλητισμού και τεχνολογίας

Το σλόγκαν "Fashion Forward" αποτυπώνει την ουσία των wearables της Huawei και ταυτόχρονα την προσπάθειά της να εξασφαλίσει μια θέση ως πραγματικός ηγέτης καινοτομίας στην αγορά των έξυπνων wearables. Το ολοκαίνουργιο HUAWEI WATCH FIT 3 κληρονομεί την κλασική τετράγωνη σχεδίαση των προηγούμενων μοντέλων της σειράς “FIT”, ενώ τα υλικά και οι διαδικασίες κατασκευής, ο σχεδιασμός του layout της οθόνης και η διευρυμένη επιλογή χρωμάτων στα λουράκια αντιπροσωπεύουν μια ολοκληρωμένη αναβάθμιση.

Όλες οι καινοτομίες στα σχεδιαστικά στοιχεία συνθέτουν την "Fashion Squared" ιδέα της Huawei. Μια οθόνη AMOLED υψηλής ευκρίνειας 1,82" προσφέρει μια ευρύτερη, πιο τρισδιάστατη οπτική εμπειρία. Το σώμα του ρολογιού από κράμα αλουμινίου έχει μια κομψή υφή. Λεπτό, μόλις 9,9 mm και βάρος μόλις 26 g, το σώμα του ρολογιού είναι το ελαφρύτερο και λεπτότερο μοντέλο της σειράς του. Με μια ποικιλία επιλογών χρωμάτων και ένα ζωντανό UX που ενσωματώνει την περιστρεφόμενη κορώνα, το HUAWEI WATCH FIT 3 είναι εύκολο στη χρήση και γίνεται εύκολα “ένα” με τον καρπό σας!

Το HUAWEI WATCH FIT 3 στοχεύει να είναι «ένας προσωπικός γυμναστής», ακριβώς στον καρπό του χρήστη, με την εφαρμογή Stay Fit να έχει αναβαθμιστεί πλήρως. Η βάση δεδομένων τροφίμων έχει επεκταθεί για να καλύψει -πιο ολοκληρωμένα- 50 διαφορετικές χώρες και περιοχές και προστέθηκε μια νέα δυνατότητα διατροφικής ανάλυσης, βοηθώντας τους χρήστες να βρουν μια ισορροπία μεταξύ διατροφής και άσκησης και να αξιοποιήσουν την επιστήμη για να επιτύχουν πιο υγιεινή απώλεια βάρους. Το HUAWEI WATCH FIT 3 σηματοδοτεί, επίσης, το ντεμπούτο της πρότασης Smart Sports που προτείνει συγκεκριμένους τύπους άσκησης για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, με βάση τις συνήθειες του χρήστη, τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση των Activity Rings, προκειμένου να ενθαρρύνει τους χρήστες να διατηρήσουν τις υγιεινές συνήθειες τους.

Όσον αφορά την παρακολούθηση της υγείας, το HUAWEI WATCH FIT 3 διαθέτει HUAWEI TruSleep 4.0, το οποίο βελτιώνεται πλήρως σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Το TruSleep 4.0 καλύπτει ένα πιο πλήρες φάσμα φυσιολογικών δεικτών, ενώ το σύστημα βαθμολογίας ύπνου του έχει βελτιωθεί και προσφέρει ερμηνεία προτύπων ύπνου και εξατομικευμένες συμβουλές. Επιπλέον, το HUAWEI WATCH FIT 3 έρχεται με τη νέα λειτουργία Sleep Breathing Awareness και με παρακολούθηση δεικτών υγείας HUAWEI TruSeen 5.5, έχοντας 30% πιο σταθερή παρακολούθηση καρδιακών παλμών. Η καταγραφή SpO2 έχει ανανεωθεί και ένας χρήστης μπορεί να ελέγξει το τρέχον SpO2 του σε μόλις 25 δευτερόλεπτα.

Loading