Huawei Watch GT 2 Pro: Επίσημο με ασύρματη φόρτιση και 2 εβδομάδες αυτονομία

Η smartwatch οικογένεια της Huawei εμπλουτίζεται. Το νέο HUAWEI WATCH GT 2 Pro, διαθέτει ανθεκτική μπαταρία που διαρκεί μέχρι και δύο εβδομάδες και είναι εξοπλισμένο με πάνω από 100 προγράμματα άθλησης, καθώς και επαγγελματικού επιπέδου λειτουργίες παρακολούθησης φυσικής άσκησης.

Η παρακολούθηση υγείας γίνεται ακόμα πιο αξιόπιστη χάρη στο HUAWEI TruSeen 4.0+ το οποίο καταγράφει με ακρίβεια τους καρδιακούς παλμούς. Επιπλέον, το νέο smartwatch της Huawei διαθέτει προγράμματα για νέα αθλήματα, όπως Σκι, Σκι Αντοχής, Snowboarding και Golf.

Όσον αφορά το σχέδιο, το νέο HUAWEI WATCH GT 2 Pro είναι κατασκευασμένο από premium υλικά: κρύσταλλο, τιτάνιο και πηλός συνθέτουν ένα κομψό και άνετο αξεσουάρ που ενδείκνυται για καθημερινή χρήση.

huawei-watch-fit-official-1.jpg

Το δεύτερο νέο μέλος της οικογένειας wearables της Huawei είναι το HUAWEI WATCH FIT, το πρώτο αθλητικό Huawei smartwatch με στρογγυλεμένη ορθογώνια πρόσοψη και AMOLED οθόνη 1,64 ιντσών, που αναδεικνύει καλύτερα το περιεχόμενο και επιτρέπει περισσότερη διάδραση μεταξύ του χρήστη και της συσκευής.

Ζυγίζοντας μόλις 34γρ., το HUAWEI WATCH FIT είναι τόσο ελαφρύ όσο ένα αθλητικό wristband. Χάρη στο λογισμικό της HUAWEI TruSeen 4.0, το νέο smartwatch χρησιμοποιεί προηγμένους πολυ-αισθητήρες και αλγόριθμους Τεχνητής Νοημοσύνης, προκειμένου να παρακολουθεί αξιόπιστα τους καρδιακούς παλμούς 24 ώρες το 24ωρο και να καταγράφει τυχόν μεταβολές στα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα. Παράλληλα αναλύει και άλλα δεδομένα, όπως η ποιότητα ύπνου ή το επίπεδο άγχους. Τέλος, προσφέρει συμβουλές άθλησης, ενθαρρύνοντας τους χρήστες να διάγουν μια καλύτερη και πιο υγιεινή ζωή.

huawei-watch-fit-official-2.jpg


Το HUAWEI WATCH FIT είναι το πρώτο Huawei smartwatch που υποστηρίζει Quick-workout Animations. Συνδυάζοντας 44 standard προγράμματα άθλησης (όπως κάψιμο λίπους, ανακούφιση μυϊκών πόνων, body building κ.α.) με 12 κινούμενα γραφικά, αυτή η λειτουργία βοηθά τους χρήστες να αθλούνται καλύτερα. Το HUAWEI WATCH FIT διαθέτει 13 προγράμματα για τρέξιμο ειδικά σχεδιασμένα για τους φανατικούς του jogging. Ο ρυθμός τρεξίματος αναλύεται επιστημονικά με τα αποτελέσματα να παρέχονται σε πραγματικό χρόνο, προκειμένου οι χρήστες να μπορούν να βελτιώσουν επιτόπου την προπόνησή τους. Επιπροσθέτως, ιδανικό και για προπονήσεις σε εξωτερικό χώρο, το νέο smartwatch της Huawei προσφέρει 96 προγράμματα άθλησης, διαθέτει ενσωματωμένο GPS και είναι αδιάβροχο (5ATM).

Παρότι μικρή σε μέγεθος, η μπαταρία του smartphone διαρκεί μέχρι και 10 ημέρες και γεμίζει τόσο γρήγορα, που 5 μόλις λεπτά φόρτισης αρκούν για να αντέξει το HUAWEI WATCH FIT μία ολόκληρη ημέρα.

Loading