HUAWEI Watch GT 3 Pro: Πολυτέλεια, κομψότητα και υψηλές αθλητικές επιδόσεις

Από την πρώτη στιγμή που τα smartwatch μπήκαν στην καθημερινότητα των χρηστών πριν από μερικά χρόνια, η HUAWEI επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο για να καταφέρει να δημιουργήσει προϊόντα που ανταποκρίνονται απόλυτα στις σύγχρονες ανάγκες των χρηστών, χωρίς να θυσιάζει την εμφάνιση για τις επιδόσεις ή το αντίστροφο. Η εταιρεία έχει καταφέρει να καταστήσει το brand της συνώνυμο της καλαισθησίας, της υψηλής ποιότητας κατασκευής, της πρωτοπορίας σε πληθώρα λειτουργιών που αντέγραψαν μετά από χρόνια οι ανταγωνιστές της και φυσικά την ασυναγώνιστη αυτονομία των smartwatch της. Παράλληλα, είναι ο μοναδικός κατασκευαστής που έχει αποδείξει πως μπορεί να παρέχει αυτές τις λύσεις σε κάθε χρήστη, ανεξάρτητα από τις οικονομικές δυνατότητες του.

huawei-watch-gt3-pro-titanium.jpg

Η τελευταία πρόταση της HUAWEI που διατίθεται και στην χώρα μας από τον περασμένο μήνα είναι το καθόλα εντυπωσιακό και πανίσχυρο HUAWEI Watch GT 3 Pro, ένα smartwatch που μπορείτε να βρείτε σε εκδόσεις με κατασκευή από τιτάνιο ή κεραμικό υλικό. Το χαρακτηριστικό που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά δεν είναι άλλο από την ποιότητα κατασκευής που το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για οποιαδήποτε κοινωνική περίσταση, αφού θυμίζει περισσότερο ένα πολυτελές ρολόι παρά ένα έξυπνο gadget για την παρακολούθηση της προσωπικής ευεξίας και των αθλητικών επιδόσεων. Ταυτόχρονα, ωστόσο, παρέχει στον χρήστη κορυφαίες λύσεις για να το εκμεταλλεύεται ως το απόλυτο εργαλείο στις προπονήσεις του.

Η καλύτερη, ίσως, περιγραφή για το HUAWEI Watch GT 3 Pro είναι η εξής: ένα πολυτελές ρολόι που δεν έχει αποχωριστεί το «αθλητικό DNA» της σειράς! Ας γνωρίσουμε, όμως, λίγο καλύτερα τις δύο εκδόσεις του.

huawei-watch-gt3-pro-leather.jpg


HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition

Η επιλογή του τιτανίου ως κύριο υλικό κατασκευής εγγυάται τρομερή ανθεκτικότητα και παράλληλα μικρό βάρος για να το νιώθεις ελαφρύ στο χέρι σου. Η οθόνη AMOLED 1.43’’ ανάλυσης 466 x 466 επικαλύπτεται από κρύσταλλο ζαφειριού, γεγονός που βγάζει από το μυαλό σου το ενδεχόμενο ακόμα και της παραμικρής γρατζουνιάς, ενώ το κεραμικό υλικό στην επαφή με το δέρμα βοηθά στην αναγνώριση και της παραμικρής μεταβολής στη θερμοκρασία του σώματος για την καλύτερη δυνατή και αξιόπιστη λειτουργία των αισθητήρων παρακολούθησης της σωματικής δραστηριότητας. Μια συνολική εμφάνιση που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους πανάκριβους χρονογράφους και ταυτόχρονα σου προσφέρει όλα όσα ζητάς από ένα smartwatch και ακόμη περισσότερα!

Η διαχείριση γίνεται μέσω αφής επάνω στην εξαιρετικά ευκρινή οθόνη που αναγνωρίζει άριστα και απρόσκοπτα το κάθε άγγιγμα, ενώ με την βοήθεια της 3D περιστρεφόμενης κορώνας μπορείς να κάνεις zoom in/out, να περιηγείσαι στις εφαρμογές και να επιλέγεις ό,τι επιθυμείς. Υπάρχει και ξεχωριστό κουμπί για άμεση διενέργεια ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG) χάριν στα ηλεκτρόδια υψηλής ποιότητας που καταγράφουν με ακρίβεια την καρδιακή λειτουργία του χρήστη, που θα είναι διαθέσιμο στη συσκευή το Σεπτέμβρη.

huawei-gt3-pro-ceramic-1.jpg

HUAWEI Watch GT 3 Pro Ceramic Edition

Σε αυτήν την έκδοση έχει χρησιμοποιηθεί ειδικά επεξεργασμένο κεραμικό υλικό που προσδίδει μια φυσική λάμψη στο εκθαμβωτικό λευκό χρώμα της συσκευής, σαν ένα έργο τέχνης. Με εξαίρεση την μικρότερη οθόνη 1.32’’ AMOLED ανάλυσης 466 x 466, όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια με αυτά της έκδοσης Titanium, επομένως, έχεις στο χέρι σου ένα πολύ ελαφρύ και κομψό smartwatch με ιδιαίτερα ανθεκτική οθόνη και εξαιρετικούς αισθητήρες για την παρακολούθηση της σωματικής δραστηριότητας!

huawei-gt3-pro-ceramic.jpg

Λειτουργικότητα και Χρήση

Αφού ρίξαμε μια ματιά στις δύο εκδόσεις, μπορούμε τώρα να περάσουμε στα κοινά στοιχεία τους και να καταλάβουμε πόσο χρήσιμα εργαλεία μπορούν να γίνουν στο χέρι του χρήστη, είτε μιλάμε για τις προπονήσεις, είτε για την παρακολούθηση της ευεξίας τους, είτε για την υποβοήθηση της καθημερινότητας τους σε συνεργασία (και) με το smartphone τους.

Ξεκινώντας από το τελευταίο, να αναφέρουμε ότι το HUAWEI Watch GT 3 Pro μπορεί να λειτουργεί εντελώς ανεξάρτητα, απλά στα περισσότερα σενάρια χρήσης ο κάτοχος το έχει συνήθως συζευγμένο με κάποιο Android ή iOS smartphone. Αυτή η σύνδεση γίνεται πανεύκολα, ταχύτατα και απρόσκοπτα μέσω Bluetooth και μέσα από την εφαρμογή HUAWEI Health μπορείς να παρακολουθείς αναλυτικές πληροφορίες για την κατάσταση του smartwatch, τα προσωπικά δεδομένα που αφορούν την υγεία και την δραστηριότητα του χρήστη, να περνάς μουσική για τις προπονήσεις ή τις βόλτες, να αλλάζεις watch faces κ.ά. Υποστηρίζει και κλήσεις μέσω Bluetooth, όπως και παρακολούθηση εισερχόμενων ειδοποιήσεων από πληθώρα εφαρμογών (π.χ. emails, SMS).

huawei-gt3-pro-lifestyle.jpg

Ευεξία

Σχετικά με την παρακολούθηση της ευεξίας, το HUAWEI Watch GT 3 Pro είναι το πρώτο smartwatch της εταιρείας που προσφέρει την δυνατότητα ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG) έχοντας πάρει την αντίστοιχη πιστοποίηση ως ιατρική συσκευή Κλάσης ΙΙ. Με την βοήθεια του αισθητήρα υψηλής απόδοσης και την τεχνολογία HUAWEI TruSeen 5.0+ παρέχει μέτρηση σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες για τον φλεβοκομβικό ρυθμό, την κολπική μαρμαρυγή, την αρτηριακή ακαμψία, τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SpO2) κ.ά. συνεχώς για όλο το 24ωρο. Επιπλέον, η τεχνολογία HUAWEI TruSleep 2.0 παρακολουθεί με ακρίβεια των ύπνο του χρήστη καταγράφοντας σε πραγματικό χρόνο τον καρδιακό παλμό και την αναπνοή για να αξιολογήσει την ποιότητά του.

Σε άλλες ενδιαφέρουσες λειτουργίες καταγράφουμε την διαχείριση του εμμηνορροϊκού κύκλου για να βοηθά στις γυναίκες να «μετρούν» τις ημέρες τους, ενώ ο βοηθός υγείας Healthy Living Shamrock υπενθυμίζει στον χρήστη τακτικά για να καλλιεργήσει καλές και υγιεινές συνήθειες, να λαμβάνει τα φάρμακα, του, να ξεκουράζεται, να πίνει νερό κλπ.

huawei-gt3-pro-lifestyle-sports.jpg

Προπόνηση

Είπαμε και νωρίτερα, όμως, ότι το HUAWEI Watch GT 3 Pro δεν ξεχνά το «αθλητικό DNA» του. Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα GNSS Dual Band που καλύπτει τα πέντε δορυφορικά συστήματ γεω-εντοπισμού (GPS, Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS) για να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκεσαι και να σε βοηθά να βρεις την διαδρομή σου, ακόμα και όταν βρίσκεσαι εκτός σύνδεσης. Όσοι ασχολούνται με υποβρύχια σπορ θα ενθουσιαστούν με την αυξημένη αντοχή στο νερό (ελεύθερη κατάδυση έως και 30m), αλλά και με την λειτουργία Free Diving που παρέχει πληροφορίες κατάδυσης σε πραγματικό χρόνο και λειτουργεί ως εξατομικευμένος προπονητής άπνοιας.

Για τους πιο παραδοσιακούς αθλούμενους υπάρχουν περισσότερες από 100 λειτουργίες προπόνησης (από κλασικά αθλήματα μέχρι γκολφ και σκι αντοχής) και ειδικά οι δρομείς μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες του έξυπνου σχεδιασμού τρεξίματος. Χάριν σε αυτό μπορείς να δημιουργήσεις ένα προσωπικό πλάνο με βάση την φυσική κατάσταση και τον ιστορικό σου, θέτοντας πάντοτε τους δικούς σου στόχους απόδοσης. Το HUAWEI Watch GT 3 Pro αξιολογεί πολλά δεδομένα (π.χ. καρδιακό πλαμό, απόσταση, ρυθμό) για να προσφέρει επαγγελματικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς.

Αυτονομία

Όλα τα παραπάνω δεν θα είχαν κανένα νόημα αν έψαχνες διαρκώς τον φορτιστή. Και εδώ έρχεται για μια ακόμη φορά η HUAWEI να βάλει τα γυαλιά σε όλους τους ανταγωνιστές της και φυσικά να ικανοποιήσει απόλυτα όσους την εμπιστεύονται. Το HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition σου προσφέρει έως και 14 ημέρες χρήσης με μια φόρτιση (έως 8 με έντονη χρήση), ενώ για το Ceramic Edition η αυτονομία είναι στις 7 ημέρες (ή 4 με έντονη χρήση). Ακόμα και στον τομέα της φόρτισης είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι μπορείς να το φορτίζεις ασύρματα και μάλιστα η διαδικασία έχει επιταχυνθεί κατά 30%!

Δεν χώρα αμφιβολία ότι το HUAWEI Watch GT 3 Pro είναι η ιδανική επιλογή για να έχεις στο χέρι σου ένα πανίσχυρο smartwatch με όλες τις σύγχρονες λειτουργίες και μια εμφάνιση που τραβάει τα βλέμματα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω linksFacebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community.

Loading