up_icon
Smartphones Android HUAWEI

HUAWEI Watch GT 3 Pro: Πολυτέλεια, κομψότητα και υψηλές αθλητικές επιδόσεις

05 Ιουλίου 2022 Techgear Team

HUAWEI Watch GT 3 Pro: Πολυτέλεια, κομψότητα και υψηλές αθλητικές επιδόσεις

Από την πρώτη στιγμή που τα smartwatch μπήκαν στην καθημερινότητα των χρηστών πριν από μερικά χρόνια, η HUAWEI επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο για να καταφέρει να δημιουργήσει προϊόντα που ανταποκρίνονται απόλυτα στις σύγχρονες ανάγκες των χρηστών, χωρίς να θυσιάζει την εμφάνιση για τις επιδόσεις ή το αντίστροφο. Η εταιρεία έχει καταφέρει να καταστήσει το brand της συνώνυμο της καλαισθησίας, της υψηλής ποιότητας κατασκευής, της πρωτοπορίας σε πληθώρα λειτουργιών που αντέγραψαν μετά από χρόνια οι ανταγωνιστές της και φυσικά την ασυναγώνιστη αυτονομία των smartwatch της. Παράλληλα, είναι ο μοναδικός κατασκευαστής που έχει αποδείξει πως μπορεί να παρέχει αυτές τις λύσεις σε κάθε χρήστη, ανεξάρτητα από τις οικονομικές δυνατότητες του.

huawei-watch-gt3-pro-titanium.jpg

Η τελευταία πρόταση της HUAWEI που διατίθεται και στην χώρα μας από τον περασμένο μήνα είναι το καθόλα εντυπωσιακό και πανίσχυρο HUAWEI Watch GT 3 Pro, ένα smartwatch που μπορείτε να βρείτε σε εκδόσεις με κατασκευή από τιτάνιο ή κεραμικό υλικό. Το χαρακτηριστικό που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά δεν είναι άλλο από την ποιότητα κατασκευής που το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για οποιαδήποτε κοινωνική περίσταση, αφού θυμίζει περισσότερο ένα πολυτελές ρολόι παρά ένα έξυπνο gadget για την παρακολούθηση της προσωπικής ευεξίας και των αθλητικών επιδόσεων. Ταυτόχρονα, ωστόσο, παρέχει στον χρήστη κορυφαίες λύσεις για να το εκμεταλλεύεται ως το απόλυτο εργαλείο στις προπονήσεις του.

Η καλύτερη, ίσως, περιγραφή για το HUAWEI Watch GT 3 Pro είναι η εξής: ένα πολυτελές ρολόι που δεν έχει αποχωριστεί το «αθλητικό DNA» της σειράς! Ας γνωρίσουμε, όμως, λίγο καλύτερα τις δύο εκδόσεις του.

huawei-watch-gt3-pro-leather.jpg


HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition

Η επιλογή του τιτανίου ως κύριο υλικό κατασκευής εγγυάται τρομερή ανθεκτικότητα και παράλληλα μικρό βάρος για να το νιώθεις ελαφρύ στο χέρι σου. Η οθόνη AMOLED 1.43’’ ανάλυσης 466 x 466 επικαλύπτεται από κρύσταλλο ζαφειριού, γεγονός που βγάζει από το μυαλό σου το ενδεχόμενο ακόμα και της παραμικρής γρατζουνιάς, ενώ το κεραμικό υλικό στην επαφή με το δέρμα βοηθά στην αναγνώριση και της παραμικρής μεταβολής στη θερμοκρασία του σώματος για την καλύτερη δυνατή και αξιόπιστη λειτουργία των αισθητήρων παρακολούθησης της σωματικής δραστηριότητας. Μια συνολική εμφάνιση που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους πανάκριβους χρονογράφους και ταυτόχρονα σου προσφέρει όλα όσα ζητάς από ένα smartwatch και ακόμη περισσότερα!

Η διαχείριση γίνεται μέσω αφής επάνω στην εξαιρετικά ευκρινή οθόνη που αναγνωρίζει άριστα και απρόσκοπτα το κάθε άγγιγμα, ενώ με την βοήθεια της 3D περιστρεφόμενης κορώνας μπορείς να κάνεις zoom in/out, να περιηγείσαι στις εφαρμογές και να επιλέγεις ό,τι επιθυμείς. Υπάρχει και ξεχωριστό κουμπί για άμεση διενέργεια ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG) χάριν στα ηλεκτρόδια υψηλής ποιότητας που καταγράφουν με ακρίβεια την καρδιακή λειτουργία του χρήστη, που θα είναι διαθέσιμο στη συσκευή το Σεπτέμβρη.

huawei-gt3-pro-ceramic-1.jpg

HUAWEI Watch GT 3 Pro Ceramic Edition

Σε αυτήν την έκδοση έχει χρησιμοποιηθεί ειδικά επεξεργασμένο κεραμικό υλικό που προσδίδει μια φυσική λάμψη στο εκθαμβωτικό λευκό χρώμα της συσκευής, σαν ένα έργο τέχνης. Με εξαίρεση την μικρότερη οθόνη 1.32’’ AMOLED ανάλυσης 466 x 466, όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια με αυτά της έκδοσης Titanium, επομένως, έχεις στο χέρι σου ένα πολύ ελαφρύ και κομψό smartwatch με ιδιαίτερα ανθεκτική οθόνη και εξαιρετικούς αισθητήρες για την παρακολούθηση της σωματικής δραστηριότητας!

huawei-gt3-pro-ceramic.jpg

Λειτουργικότητα και Χρήση

Αφού ρίξαμε μια ματιά στις δύο εκδόσεις, μπορούμε τώρα να περάσουμε στα κοινά στοιχεία τους και να καταλάβουμε πόσο χρήσιμα εργαλεία μπορούν να γίνουν στο χέρι του χρήστη, είτε μιλάμε για τις προπονήσεις, είτε για την παρακολούθηση της ευεξίας τους, είτε για την υποβοήθηση της καθημερινότητας τους σε συνεργασία (και) με το smartphone τους.

Ξεκινώντας από το τελευταίο, να αναφέρουμε ότι το HUAWEI Watch GT 3 Pro μπορεί να λειτουργεί εντελώς ανεξάρτητα, απλά στα περισσότερα σενάρια χρήσης ο κάτοχος το έχει συνήθως συζευγμένο με κάποιο Android ή iOS smartphone. Αυτή η σύνδεση γίνεται πανεύκολα, ταχύτατα και απρόσκοπτα μέσω Bluetooth και μέσα από την εφαρμογή HUAWEI Health μπορείς να παρακολουθείς αναλυτικές πληροφορίες για την κατάσταση του smartwatch, τα προσωπικά δεδομένα που αφορούν την υγεία και την δραστηριότητα του χρήστη, να περνάς μουσική για τις προπονήσεις ή τις βόλτες, να αλλάζεις watch faces κ.ά. Υποστηρίζει και κλήσεις μέσω Bluetooth, όπως και παρακολούθηση εισερχόμενων ειδοποιήσεων από πληθώρα εφαρμογών (π.χ. emails, SMS).

huawei-gt3-pro-lifestyle.jpg

Ευεξία

Σχετικά με την παρακολούθηση της ευεξίας, το HUAWEI Watch GT 3 Pro είναι το πρώτο smartwatch της εταιρείας που προσφέρει την δυνατότητα ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG) έχοντας πάρει την αντίστοιχη πιστοποίηση ως ιατρική συσκευή Κλάσης ΙΙ. Με την βοήθεια του αισθητήρα υψηλής απόδοσης και την τεχνολογία HUAWEI TruSeen 5.0+ παρέχει μέτρηση σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες για τον φλεβοκομβικό ρυθμό, την κολπική μαρμαρυγή, την αρτηριακή ακαμψία, τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SpO2) κ.ά. συνεχώς για όλο το 24ωρο. Επιπλέον, η τεχνολογία HUAWEI TruSleep 2.0 παρακολουθεί με ακρίβεια των ύπνο του χρήστη καταγράφοντας σε πραγματικό χρόνο τον καρδιακό παλμό και την αναπνοή για να αξιολογήσει την ποιότητά του.

Σε άλλες ενδιαφέρουσες λειτουργίες καταγράφουμε την διαχείριση του εμμηνορροϊκού κύκλου για να βοηθά στις γυναίκες να «μετρούν» τις ημέρες τους, ενώ ο βοηθός υγείας Healthy Living Shamrock υπενθυμίζει στον χρήστη τακτικά για να καλλιεργήσει καλές και υγιεινές συνήθειες, να λαμβάνει τα φάρμακα, του, να ξεκουράζεται, να πίνει νερό κλπ.

huawei-gt3-pro-lifestyle-sports.jpg

Προπόνηση

Είπαμε και νωρίτερα, όμως, ότι το HUAWEI Watch GT 3 Pro δεν ξεχνά το «αθλητικό DNA» του. Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα GNSS Dual Band που καλύπτει τα πέντε δορυφορικά συστήματ γεω-εντοπισμού (GPS, Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS) για να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκεσαι και να σε βοηθά να βρεις την διαδρομή σου, ακόμα και όταν βρίσκεσαι εκτός σύνδεσης. Όσοι ασχολούνται με υποβρύχια σπορ θα ενθουσιαστούν με την αυξημένη αντοχή στο νερό (ελεύθερη κατάδυση έως και 30m), αλλά και με την λειτουργία Free Diving που παρέχει πληροφορίες κατάδυσης σε πραγματικό χρόνο και λειτουργεί ως εξατομικευμένος προπονητής άπνοιας.

Για τους πιο παραδοσιακούς αθλούμενους υπάρχουν περισσότερες από 100 λειτουργίες προπόνησης (από κλασικά αθλήματα μέχρι γκολφ και σκι αντοχής) και ειδικά οι δρομείς μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες του έξυπνου σχεδιασμού τρεξίματος. Χάριν σε αυτό μπορείς να δημιουργήσεις ένα προσωπικό πλάνο με βάση την φυσική κατάσταση και τον ιστορικό σου, θέτοντας πάντοτε τους δικούς σου στόχους απόδοσης. Το HUAWEI Watch GT 3 Pro αξιολογεί πολλά δεδομένα (π.χ. καρδιακό πλαμό, απόσταση, ρυθμό) για να προσφέρει επαγγελματικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς.

Αυτονομία

Όλα τα παραπάνω δεν θα είχαν κανένα νόημα αν έψαχνες διαρκώς τον φορτιστή. Και εδώ έρχεται για μια ακόμη φορά η HUAWEI να βάλει τα γυαλιά σε όλους τους ανταγωνιστές της και φυσικά να ικανοποιήσει απόλυτα όσους την εμπιστεύονται. Το HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition σου προσφέρει έως και 14 ημέρες χρήσης με μια φόρτιση (έως 8 με έντονη χρήση), ενώ για το Ceramic Edition η αυτονομία είναι στις 7 ημέρες (ή 4 με έντονη χρήση). Ακόμα και στον τομέα της φόρτισης είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι μπορείς να το φορτίζεις ασύρματα και μάλιστα η διαδικασία έχει επιταχυνθεί κατά 30%!

Δεν χώρα αμφιβολία ότι το HUAWEI Watch GT 3 Pro είναι η ιδανική επιλογή για να έχεις στο χέρι σου ένα πανίσχυρο smartwatch με όλες τις σύγχρονες λειτουργίες και μια εμφάνιση που τραβάει τα βλέμματα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω linksFacebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Techgear Team

ΣΧΟΛΙΑ
read more

Motorola Edge (2022): Επίσημα το νέο mid-range με οθόνη 144Hz και μπαταρία 5000mAh

18 Αυγούστου 2022 Christos Elpidis

Μία εβδομάδα μετά τα αποκαλυπτήρια των Motorola X30 Pro, S30 Pro και Moto RAZR 2022, η εταιρεία επιστρέφει σήμερα με ένα mid-range μοντέλο που στοχεύει να ανταγωνιστεί τις προτάσεις των άλλων κατασκευαστών στο ...

vivo V25 / V25 Pro: Τα νέα mid-range smartphones της εταιρείας

17 Αυγούστου 2022 Christos Elpidis

Η vivo ανακοίνωσε επίσημα σήμερα δύο νέα mid-range smartphones, τα vivo V25 και vivo V25 Pro, αμφότερα με πολύ ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές αν κρίνουμε από αυτές του ...

HUAWEI P50 Pro Review: Ένα μεγάλο «αν» θα το έβαζε στην συζήτηση για τον τίτλο του κορυφαίου

16 Αυγούστου 2022 Christos Elpidis

Αν και συνηθίζουμε να δοκιμάζουμε τα smartphones για μερικές ημέρες πριν καν ανακοινωθούν ή αμέσως μόλις κυκλοφορήσουν στην αγορά, αποφασίσαμε στην περίπτωση των HUAWEI P50 Pro και HUAWEI nova 9SE να κάνουμε ...

Redmi K50 Ultra: Πανίσχυρο με πρωτοποριακή οθόνη και φοβερή τιμή

14 Αυγούστου 2022 Christos Elpidis

Ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, παραδόξως συμπεριέλαβε και συσκευή της θυγατρικής Redmi στην παρουσίαση των προϊόντων της. Και μάλιστα είναι το πρώτο Redmi smartphone με τον πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen1....

Samsung Galaxy Z Flip4 και Fold4 διαθέσιμα για προπαραγγελία σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, δείτε τι τιμές

11 Αυγούστου 2022 Techgear Team

Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες για τα νέα αναδιπλούμενα Smartphones SAMSUNG Galaxy Z Flip4 5G και Ζ Fold4 5G στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και online στο www.germanos.gr. Τα νέα Smartphones με τον ...

Motorola X30 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone στον κόσμο με κάμερα 200MP

11 Αυγούστου 2022 Christos Elpidis

Εκτός από το εντυπωσιακό Moto RAZR 2022, η Motorola παρουσίασε επίσημα σήμερα και τα Motorola X30 Pro και Motorola S30 Pro, με το πρώτο να παίρνει τον τίτλο του πρώτου smartphone στον κόσμο με κύριο αισθητήρα ...

Moto RAZR 2022: Επίσημα το νέο foldable της εταιρείας

11 Αυγούστου 2022 Christos Elpidis

Όπως το είχε προαναγγείλει, η Motorola προχώρησε πριν από λίγο στα αποκαλυπτήρια του Moto RAZR 2022, το νέο foldable της εταιρείας που διατηρεί τον κλασικό clamshell σχεδιασμό και έρχεται με βελτιωμένη οθόνη σε...

Samsung Galaxy Z Fold4: Επίσημα αποκαλυπτήρια για το νέο premium foldable

10 Αυγούστου 2022 Christos Elpidis

Η Samsung προχώρησε στα επίσημα αποκαλυπτήρια του Galaxy Z Fold4, το οποίο φέρνει στοχευμένες βελτιώσεις σε σύγκριση με το περυσινό μοντέλο, όπως για παράδειγμα την αλλαγή στην αναλογία εικόνας για να γίνει πιο...

Samsung Galaxy Z Flip4: Επίσημα το νέο clamshell αναδιπλούμενο smartphone

10 Αυγούστου 2022 Christos Elpidis

Εκτός από το Samsung Galaxy Z Fold4, η εταιρεία παρουσίασε επίσημα πριν από λίγο και το Galaxy Z Flip4, με το οποίο φιλοδοξεί να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία του περυσινού μοντέλου που κατέγραψε τις ...

Xiaomi MIX Fold 2: Τα πρώτα στοιχεία για το νέο foldable που παρουσιάζεται αύριο

10 Αυγούστου 2022 Christos Elpidis

Για σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένο το νέο Unpacked Event της Samsung όπου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια των νέων foldables της εταιρείας, Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4, αλλά η Xiaomi έχει ήδη έτοιμη...

Loader
techgear_icon