HUAWEI Watch GT4: Διέρρευσαν επίσημες εικόνες, αλλα΄ και τιμές

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η νέα εκδήλωση της HUAWEI στη Βαρκελώνη (σ.σ. στις 14 Σεπτεμβρίου 2023), η οποία ως γνωστόν θα μας φέρει τα νέα HUAWEI Watch GT4 Series και όχι τα smartphones που αποκάλυψε ξαφνικά η εταιρεία στην Κίνα (βλ. HUAWEI Mate X5, HUAWEI Mate 60 Pro).

Ήδη έχουν έρθει στη δημοσιότητα οι επίσημες φωτογραφίες των νέων smartwatches της εταιρείας, διαθέσιμα σε δύο μεγέθη (41mm και 46mm) με αρκετά διαφορετικό σχεδιασμό μεταξύ τους. Το μικρό μοντέλο μοιάζει πιο γυναικείο με καθαρό και πολύ εκλεπτυσμένο design, ενώ στο μεγαλύτερο παρατηρούμε έναν πιο bulk σχεδιασμό σε αρκετά σοβαρό και πολυτελές ύφος.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι φήμες λένε πως τα HUAWEI Watch GT4 θα προσφέρουν πληθώρα προγραμμάτων εκγύμνασης, θα είναι εξοπλισμένα με επεξεργαστή Cortex-M και οθόνες OLED, ενώ η αυτονομία τους θα φτάνει έως και τις 2 εβδομάδες με μία φόρτιση.

Σε ό,τι αφορά τις τιμές τους, ακούγεται ότι θα κοστίζουν από €249 έως €399, ανάλογα με τον συνδυασμό καντράν-λουράκι που θα επιλέγει ο χρήστης.

[via]

Loading