Η Atari ετοιμάζεται να χτίσει τα δικά της ξενοδοχεία με έμφαση στο gaming

Η Atari προσπαθεί να παραμείνει στην επικαιρότητα τα τελευταία χρόνια, είτε επανακυκλοφορώντας τα ιστορικά παιχνίδια της, είτε με τη δημιουργία της δικής της retro παιχνιδοκονσόλας Atari VCS. Αυτή τη φορά, ωστόσο, βλέπουμε κάτι εντελώς διαφορετικό και μάλλον αναπάντεχο από μια εταιρεία gaming.

Για την ακρίβεια, η Atari ανακοίνωσε επίσημα την πρόθεση της να χτίσει 8 ξενοδοχεία σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ, τα οποία θα φέρουν το brand της και θα προσφέρουν στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία διαμονής που εμπλέκει, φυσικά, έντονα το στοιχείο του gaming. Η αρχή θα γίνει από το Phoenix (Arizona) και στη συνέχεια θα πάρουν σειρά τα Las Vegas, San Francisco και. Chicago.

atari-hotel-2.jpg

Προς το παρόν, αυτά που βλέπουμε στις εικόνες είναι concepts για τον σχεδιασμό των ξενοδοχείων από την εξωτερική πλευρά τους και είναι εμφανές ότι το logo της Atari θα αποτελεί κυριαρχικό στοιχείο στην αρχιτεκτονική τους. Σε ό,τι αφορά τους εσωτερικούς χώρους, η Atari υπονοεί ότι θα υπάρχουν ξεχωριστοί χώροι και δωμάτια για eSports, λογικά για τη διεξαγωγή τουρνουά, καθώς και πολλές εμπειρίες επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας.

[Atari]

Loading