EA

Η EA αφαιρεί την εθνική Ρωσίας και τις ρωσικές ομάδες από το FIFA 22

Ακόμα δεν έχουμε επίσημη απάντηση από πλευράς Sony και Microsoft στο αίτημα του αντιπροέδρου της Ουκρανίας να αποκλειστούν οι λογαριασμοί και οι ομάδες eSports της Ρωσίας και της Λευκορωσίας, ωστόσο, η EA ανακοίνωσε πριν από λίγο πως θα αφαιρέσει την εθνική ομάδα της Ρωσίας και τις ποδοσφαιρικές ομάδες της χώρας από τα FIFA 22, FIFA Mobile και FIFA Online.

Η EA Sports στέκεται αλληλέγγυα στον λαό της Ουκρανίας, όπως τόσες και τόσες φωνές από τον κόσμο του ποδοσφαίρου, κάνει τη δική της έκκληση για ειρήνη και τον τερματισμό της εισβολής στην Ουκρανία.
Ευθυγραμμιζόμαστε με τους συνεργάτες μας σε FIFA και UEFA για να προχωρήσουμε στην αφαίρεση της εθνικής ομάδας της Ρωσίας και των ποδοσφαιρικών συλλόγων της χώρας από τα προϊόντα μας, συμπεριλαμβανομένων των FIFA 22, FIFA Mobile και FIFA Online.
Θα κρατάμε την κοινότητα των gamers ενήμερη για τις σχετικές αλλαγές και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή τους όσο εργαζόμαστε επάνω σε αυτές τις προσαρμογές.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα η UEFA αποφάσισε τη μεταφορά του τελικού του Champions League από την Αγία Πετρούπολη στο Παρίσι και τον αποκλεισμό των ρωσικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις. Ακόμη, αφαιρέθηκε το grand prix της Ρωσίας από τη FIA και αρκετοί αθλητικοί οργανισμοί από όλο τον κόσμο προσπαθούν να απεμπλακούν από οποιαδήποτε επαγγελματική σχέση με τη Ρωσία (π.χ. η Gazprom από το Champions League).

Loading