Η επόμενη σειρά από τον δημιουργό των Breaking Bad και Better Call Saul έκλεισε για το Apple TV+

Η ολοκλήρωση του Better Call Saul μετά από 6 σεζόν έφερε ταυτόχρονα και ένα τέλος εποχής για τον κόσμο που εμπνεύστηκαν οι Peter Gould και Vince Gilligan πριν από 14 χρόνια, όταν και έγινε η πρεμιέρα του Breaking Bad. Αν και ο Gilligan δεν έκλεισε το παράθυρο στο ενδεχόμενο να εξερευνηθεί εκ νέου η ιστορία, για το μεσοπρόθεσμο μέλλον επιθυμεί να ασχοληθεί με κάτι εντελώς καινούργιο και ήδη μαθαίνουμε στοιχεία για το επόμενο βήμα του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline, η Apple είναι αυτή που έκλεισε συμφωνία μαζί του για το νέο project, το οποίο μπορεί να μην έχει επίσημη ονομασία για την ώρα, αλλά γνωρίζουμε πως θα δούμε τουλάχιστον δύο σεζόν και θα πρωταγωνιστεί η Rhea Seehorn, δηλαδή η Kim Wexler του Better Call Saul που ήταν και υποψήφια φέτος για βραβείο Emmy. Η παραγωγή θα είναι ιδιαίτερα ακριβή, καθώς το κάθε επεισόδιο λέγεται πως θα κοστίζει $13-15 εκατομμύρια.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το νέο project του Vince Gilligan μέσα στις επόμενες εβδομάδες και οι προσδοκίες μας είναι σαφέστατα πολύ υψηλές μετά τα εξαιρετικά Breaking Bad, El Camino και Better Call Saul.

[via]

Loading