Η ιστορία της Samsung στα wearables από το 1999 μέχρι σήμερα [Infographic]

Προκειμένου να γιορτάσει το Galaxy Ring που παρουσιάστηκε στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα (αν και κρυμμένο σε γυάλινη προθήκη), η Samsung δημιούργησε ένα νέο infographic που μας μεταφέρει όλη την ιστορία των wearable συσκευών της, μέχρι και το ίδιο το Galaxy Ring.

Όπως μπορείτε να δείτε, το ταξίδι των wearable συσκευών της Samsung ξεκίνησε από το 1999 με το SPH-WP10, το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο τηλέφωνο-ρολόι στον κόσμο. Το SPH-S100 που κυκλοφόρησε μετά από ένα χρόνο πρόσθεσε λειτουργίες εισαγωγής κειμένου και φωνητικής κλήσης, ενώ το Watch Phone του 2003 είχε έγχρωμη οθόνη OLED.

Η Samsung δεν ασχολήθηκε με τα ακουστικά τεχνολογίας Bluetooth μέχρι το 2005, ενώ συνέχισε να εξελίσσει τα wearables για τον καρπό κατά τις τελευταίες δυόμισι δεκαετίες. Η σειρά Galaxy Watch6 είναι το αποκορύφωμα όλων αυτών των προσπαθειών, μαζί με το Galaxy Fit3 στην οικονομικότερη κατηγορία, ενώ όσον αφορά τα ακουστικά, τα Galaxy Buds2 Pro είναι το κορυφαίο προϊόν της εταιρείας μέχρι στιγμής.

Το Galaxy Ring φημολογείται ευρέως ότι θα επισημοποιηθεί πλήρως στην επόμενη εκδήλωση Unpacked της Samsung, η οποία ενδέχεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές με μέσα Ιουλίου στο Παρίσι. Εκεί θα παρουσιαστούν και τα Galaxy Z Fold6 και Z Flip6.

[Samsung]

Loading