Η Samsung παρουσιάζει την Odyssey OLED G9

Η Samsung παρουσιάζει το gaming monitor Odyssey OLED G9 (G95SC) με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling. Με αφετηρία την επιτυχία του περσινού Odyssey OLED G8 (G85SB), το νέο gaming monitor της Samsung εισάγεται στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρείας.

Με διαγώνιο 49 ιντσών και καμπυλότητα 1800R, η Odyssey OLED G9 αποτελεί την οθόνη OLED που προσφέρει ανάλυση Dual Quad High Definition (DQHD; 5.120 x 1.440) με αναλογία 32:9. Το νέο gaming monitor της Samsung διαθέτει μεγάλη και ευρεία αναλογία οθόνης που επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ευρείες οπτικές γωνίες, που ισοδυναμούν με δύο οθόνες QHD τοποθετημένες δίπλα-δίπλα. Ταυτόχρονα, ο απίστευτα γρήγορος χρόνος απόκρισης 0,03 ms (GtG) και ο ρυθμός ανανέωσης 240 Hz προσφέρουν στους επίδοξους gamers ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

samsung-odyssey-oled-g9-new-1.jpg

Η προσθήκη του επεξεργαστή Neo Quantum Processor Pro διαφοροποιεί την Odyssey OLED G9 από άλλες οθόνες παιχνιδιών OLED που δε διαθέτουν αυτόν τον επεξεργαστή. Χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο βαθιάς εκμάθησης, αναλύει έξυπνα τις εικόνες και αναβαθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα, ενισχύοντας παράλληλα την αντίθεση. Αυτό, επιτρέπει στην οθόνη να αποδίδει τη λεπτομέρεια του περιεχομένου προβάλλοντας τις εικόνες, pixel προς pixel.

Επιπλέον, χάρη στη λειτουγία AMD FreeSync™ Premium Pro της Odyssey OLED G9, ο χρήστης απολαμβάνει μια ομαλή εμπειρία gaming. Παράλληλα, με το DisplayHDR™ True Black 400, η οθόνη αποδίδει απίστευτες λεπτομέρειες και ζωντανά χρώματα ανεξάρτητα από το παιχνίδι που παίζει ή το περιεχόμενο που παρακολουθεί ο χρήστης.

samsung-odyssey-oled-g9-new-2.jpg

Η Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+, που χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία φωτισμού για την προσαρμογή των χρωμάτων στην οθόνη, καθιστώντας το περιεχόμενο καθηλωτικό και την εμπειρία Gaming ρεαλιστική. Το περιεχόμενο της οθόνης συμπληρώνουν τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία προσφέροντας εκπληκτική ποιότητα ήχου.

Η προσφορά Multi View επιτρέπει την αναπαραγωγή παιχνιδιών σε έως και δύο οθόνες ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν εμπειρία multitasking, χωρίς την ταλαιπωρία της εγκατάστασης πολλαπλών οθονών.

samsung-odyssey-oled-g9-new-3.jpg

Η Odyssey OLED G9 προσφέρει μια ποικιλία εύχρηστων λειτουργιών και χαρακτηριστικών, που προσφέρουν μια φανταστική εμπειρία είτε πρόκειται για Gaming είτε για προβολή περιεχομένου. Οι ευέλικτες επιλογές συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των HDMI 2.1, Micro HDMI 2.1, Display Port 1.4 και Auto Source Switch+, δημιουργούν καθαρές συνδέσεις από έναν κεντρικό διανομέα USB, ενώ παρέχουν μια απρόσκοπτη εμπειρία ανεξάρτητα από την πηγή περιεχομένου. Η βάση, με δυνατότητα ρύθμισης ύψους (HAS), επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν την κατάλληλη θέση για Gaming ή προβολή, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο που προβάλλεται.

Προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων που ανταποκρίνεται στις διάφορες ανάγκες των χρηστών, η σειρά Odyssey OLED G9 περιλαμβάνει, επίσης, το μοντέλο G93SC, το οποίο διαθέτει την ίδια ισχυρή απόδοση OLED. Το συγκεκριμένο, απευθύνεται σε όσους προτιμούν μια λύση χωρίς το Gaming Hub ή εφαρμογές smart TV.

samsung-odyssey-oled-g9-new-4.jpg

Η Odyssey OLED G9 (G95SC) θα είναι διαθέσιμη για αγορά παγκοσμίως από τις 12 Ιουνίου 2023, με το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας να διαφέρει ανά περιοχή. Το μοντέλο G93SC θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως από το 3ο τρίμηνο του 2023. 

Loading