Η Samsung τρολάρει την Apple για την παρουσίαση του iPhone 14

Είχαμε αρκετό καιρό να δούμε την Samsung να τρολάρει την Apple μέσα από κάποια διαφημιστική καμπάνια της, αλλά η επικείμενη παρουσίαση της σειράς iPhone 14 δεν άφησε αδιάφορη την κορεάτικη εταιρεία, η οποία βρήκε πάτημα στο εικαστικό της πρόσκλησης για να πετάξει το «καρφάκι» της.

Όπως θα γνωρίζετε, η Apple θα πραγματοποιήσει Apple Event στις 7 Σεπτεμβρίου 2022 για την παρουσίαση των iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Max και iPhone 14 Pro Max, αλλά και των νέων Apple Watch Series 8. Στην πρόσκληση το εικαστικό είναι ένας αστερισμός και το tagline η φράση “Far Out”, με τις φήμες να λένε ότι θα δούμε always-on display, νέα μορφή για την εμπρόσθια κάμερα και το σύστημα Face ID αντί του notch στα Pro μοντέλα, αλλά και την δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων εκτάκτου ανάγκης μέσω δορυφορικού δικτύου.

Η Samsung, πάντως, κυκλοφόρησε το δικό της διαφημιστικό σποτάκι για να υπενθυμίσει στο καταναλωτικό κοινό ότι πολλές από τις «καινοτομίες» των νέων iPhone είναι διαθέσιμες ήδη στις δικές της συσκευές. Στην διαφήμιση αναφέρει τα εξής:

Ετοιμαστείτε για τη νέα παρουσίαση της Apple προκειμένου να εισέλθετε σε έναν κόσμο όπου τα κεφάλια γυρνούν να κοιτάξουν, αλλά όχι προς τη δική σας μεριά. Όπου η υψηλότερη ανάλυση σε κάμερα smartphone θα είναι στην τσέπη κάποιου άλλου και αυτή η επική λήψη της Σελήνης που παίρνει όλα τα likes δεν θα είναι η δική σας. Διότι αυτή η καινοτομία δεν έρχεται σύντομα σε κάποιο iPhone. Είναι ήδη εδώ στις συσκευές Galaxy.

Χαβαλές να γίνεται…

Loading