I, the Inquisitor, το νέο action adventure της The Dust προκαλεί

Ένα αρκετά ιντριγκαδόρικο action - adventure game ανακοίνωσε η The Dust, το οποίο ονομάζεται I, the Inquisitor και θα βάλει τους gamers στον ρόλο ενός ιεροεξεταστή που κυνηγά αμαρτωλούς στο όνομα μιας αρκετά πιο διαφορετικής έκδοσης του Ιησού Χριστού (σε σχέση με ό,τι έχουμε σαν δεδομένο).

Μεταφερόμαστε σε μια εναλλακτική μεσαιωνική εποχή έντονων θρησκευτικών αναταραχών, όπου οι ιεροεξεταστές ακολουθούν τις επιταγές ενός Ιησού που δεν συγχωρεί τους αμαρτωλούς και δεν πεθαίνει επάνω στον σταυρό, αλλά αντίθετα γεμίζει με οργή, ελευθερώνεται και εκδικείται βίαια τους άπιστους.

Οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο του Mordimer Madderdin και μέσα στο I, the Inquisitor θα χρειαστεί να εκτελέσουν χρέη ντετέκτιβ για να λύσουν υποθέσεις και εγκλήματα που αποδίδονται στους άπιστους, ενώ παράλληλα θα κληθούν να αποκαλύψουν την αλήθεια για μια ακόμα σκοτεινή απειλή ενός άλλου βασιλείου που προσπαθεί να εισβάλει στον κόσμο των ζωντανών.

Οι δημιουργοί βασίστηκαν στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Πολωνού συγγραφέα Jacek Piekara, τονίζουν πως θα υπάρχει πλήρες σύστημα μάχης με σπαθί και επιβεβαιώνουν πως θα κυκλοφορήσει για Windows PC, PS5 και Xbox Series X, χωρίς να δίνουν ακριβή ημερομηνία.

Loading