Η Intel διαψεύδει την είδηση για τις δηλώσεις του Paul Otellini σχετικά με την ετοιμότητα του Windows 8

Intel Otellini

Οι δηλώσεις του Paul Otellini, CEO της Intel, σχετικά με την ετοιμότητα του Windows 8, έκαναν το γύρο του κόσμου και προκάλεσαν αίσθηση στα απανταχού τεχνολογικά media. Ωστόσο, η εταιρεία τοποθετήθηκε επίσημα για το ζήτημα χαρακτηρίζοντας ανυπόστατες τις ειδήσεις και τονίζοντας ότι το Windows 8 είναι από τα καλύτερα πράγματα που συνέβησαν ποτέ στην Intel.

Ακολουθεί η επίσημη δήλωση της εταιρείας:

“Η Intel έχει μια μακροχρόνια και επιτυχημένη συνεργασία με τη Microsoft, για την κυκλοφορία των διάφορων εκδόσεων της πλατφόρμας Windows, παρέχοντας συσκευές, οι οποίες προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες, εκπληκτική απόδοση και απόλυτη συμβατότητα. Η Intel εκφράζει τη βεβαιότητα, πως αυτό θα συνεχιστεί και με την έκδοση των Windows 8.

H Intel, η Microsoft και οι συνεργάτες μας, εργάζονται στενά σε δοκιμαστικούς ελέγχους καθώς και σε ελέγχους επικύρωσης, ώστε να εξασφαλίσουν, πως οι χρήστες θα έχουν μια εμπειρία υψηλής ποιότητας, επιλέγοντας ανάμεσα στα 200 designs, τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο. Ο CEO της Intel, Paul Otellini, σε δήλωσή του έχει αναφέρει πως ‘Το Windows 8, είναι από τα καλύτερα πράγματα που συνέβησαν ποτέ στην Intel‘, τονίζοντας τη σημασία του Interface αφής, που θα κυριαρχήσει στους υπολογιστές, καθώς και την τεράστια γκάμα νέων συναρπαστικών Ultrabook, tablet, αλλά και πρωτοποριακών convertible συσκευών, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά”

Μη ξεχνάτε ότι σήμερα είναι η εκδήλωση της εταιρείας για τα Windows 8 tablets. Stay tuned!

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Intel, Microsoft, Software, Windows 8. Bookmark the permalink.