iQOO 5: Το πρώτο με τεχνολογία φόρτισης 120W

Η Vivo έχει πραγματοποιήσει ήδη επίδειξη της τεχνολογίας φόρτισης 120W, η οποία θα υποστηρίζεται για πρώτη φορά από το iQOO 5 που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 17 Αυγούστου 2020. Η εταιρεία, πάντως, δεν χάνει την ευκαιρία να προβάλει την τεχνολογία της και επιστρέφει με ένα νέο video, με αφορμή την πιστοποίηση που έλαβε από την TÜV Rheinland.

Σύμφωνα με τη Vivo, κατά τη διάρκεια της φόρτισης του iQOO 5 σε ένα δωμάτιο με 25°C, η θερμοκρασία του παραμένει σε φυσιολογικά επίπεδα παρά την υψηλή ισχύ. Ακόμη, η υποδοχή αντέχει τουλάχιστον 10.000 “βάλε-βγάλε” του καλωδίου και η μπαταρία του δεν παρουσιάζει υποβάθμιση στη χωρητικότητα της για 600 κύκλους φόρτισης/εκφόρτισης. Επιπλέον, το iQOO 5 δοκιμάστηκε σε ακραίες θερμοκρασίες και λειτούργησε φυσιολογικά σε εύρος από -20°C έως 130°C (!), γι’ αυτό η TÜV Rheinland εγγυάται για την ασφάλεια του.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του iQOO 5, γνωρίζουμε πως θα διαθέτει οθόνη AMOLED με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz και απόκριση αφής στα 240Hz, υποστήριξη της χρωματικής γκάμας DCI-P3 στο 100%, επεξεργαστή Snapdragon 865, μνήμη RAM LPDDR5, αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 και τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος.

Πιθανότατα θα έρθουν στη φόρα περισσότερα στοιχεία μέχρι την ημερομηνία παρουσίασης και περιμένουμε να δούμε αν θα λανσαριστεί σε αγορές εκτός Κίνας και σε ποια τιμή.

[via]

Loading