Ήρθε η ώρα για Office 2021 Pro σε πολύ ενδιαφέρουσα τιμή

Εάν πρέπει να εργαστείς επάνω σε κάποιο έγγραφο, να αναλύσεις δεδομένα ή να προετοιμάσεις μια παρουσίαση, το Microsoft Office είναι ο βασιλιάς στην συγκεκριμένη κατηγορία λογισμικού. Με αυτό το εργαλείο αποκτάς πρόσβαση σε δημοφιλείς εφαρμογές όπως τα Word, Excel και Powerpoint. Παρόλα αυτά, το Microsoft Office 2021 Pro είναι ένα αρκετά ακριβό προϊόν, κάτι που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για αρκετούς ενδιαφερόμενους.

Υπάρχει, όμως, και ένας άλλος τρόπος να το αποκτήσεις νόμιμα χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα, το κατάστημα Keysfan ξεκινά μια νέα σειρά προσφορών σε γνήσια κλειδιά για λογισμικό της Microsoft, με αποτέλεσμα να μπορείς να αποκτήσεις το Office 2021 Pro με μόλις €26.99, ενώ εάν έχεις αρκετούς υπολογιστές μπορείς να επιλέξεις το πακέτο των 5 κλειδιών σε τιμή €66.99 για να πέσει το κόστος του κάθε κλειδιού στα μόλις €13.39.

Οι άδειες χρήσης του καταστήματος Keysfan είναι 100% αυθεντικές και νόμιμες, επομένως, δεν παίρνετε κάποιο ρίσκο αγοράς πειρατικού υλικού. Δεν υπάρχει περιορισμός στην χρήση τους, είναι εφ’ όρου ζωής και το λογισμικό που αγοράζετε δέχεται κανονικά όλες τις επίσημες αναβαθμίσεις.

keysfan-fathers-day.jpg

Δηλώνοντας το κουπόνι SKF62 κερδίζετε έκπτωση 62% στα παρακάτω:

Δηλώνοντας το κουπόνι SKF50 στο ταμείο κερδίζετε έκπτωση 50% για αγορά κλειδιού Windows 10 και Windows 11:

keysfan-fathers-day-1.jpg


Χρήσιμο Λογισμικό

Οι παραγγελίες στο κατάστημα Keysfan γίνονται πανεύκολα και γρήγορα. Απλά επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς στην αγορά (προτεινόμενη μέθοδος το PayPal) και πολύ σύντομα έρχεται στη διεύθυνση email που έχεις δηλώσει (έλεγχος και στον φάκελο Spam γιατί καμιά φορά ενδέχεται να καταχωρηθεί εκεί). Προηγουμένως θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την έκδοση του λογισμικού που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση της με το κλειδί που αγοράσατε.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, διευκρίνιση ή πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση support @ keysfan.com

Loading