Just Cause Mobile: Νέο cinematic trailer για το δωρεάν action shooter

Μετά από αρκετό καιρό η Square Enix αποκαλύπτει ένα νέο trailer για το επερχόμενο Just Cause Mobile, το οποίο θα φέρει για πρώτη φορά τον κόσμο της δημοφιλούς σειράς σε φορητές συσκευές και μάλιστα θα είναι το πρώτο με multiplayer mode.

Στο νέο cinematic trailer επιβεβαιώνεται ότι θα κάνουν την εμφάνιση τους οι Rico Rodriguez και Annika Svensson, αλλά δεν βλέπουμε υλικό από το gameplay. Γνωρίζουμε, ωστόσο, ότι θα υπάρχει και single-player campaign με έντονη δράση, δυνατότητα διαμόρφωσης των χαρακτήρων και σύστημα level-up.

Το Just Cause Mobile είναι βασισμένο στην Unreal Engine 4 και οι gamers θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα στον κόσμο. Στο multiplayer mode θα μπορούν να παίζουν έως 30 παίκτες, ενώ θα υπάρχουν co-op αποστολές έως 4 ατόμων.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αναμένεται δωρεάν με in-app συναλλαγές μέσα στο 2021 για συσκευές Android και iOS.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading