Τι και αν πέρασε από χίλια μύρια κύματα τις τελευταίες εβδομάδες, το δημοφιλέστατο Kodi επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, δηλαδή στο Xbox. Παλαιότερα γνωστό ως XBMC ή Xbox Media Center, το Kodi έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές τα τελευταία χρόνια λόγω της δυνατότητα εγκατάστασης διαφόρων plug-ins που επιτρέπουν την πειρατική παρακολούθηση ταινιών, σειρών, εκπομπών, αθλητικών γεγονότων κλπ. μέσω streaming.

Παρόλα αυτά, το Kodi από μόνο του είναι απλά ένα λογισμικό για την οργάνωση των media του χρήστη, επομένως, δεν είναι παράνομο ούτε σαν λογισμικό, ούτε η χρήση του. Πλέον, το Kodi είναι διαθέσιμο (έστω και σε έκδοση alpha) για το Xbox One, με την ίδια εμφάνιση που γνωρίζουμε από τις άλλες πλατφόρμες.

Επειδή βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, προφανώς παρατηρούνται ορισμένα bugs και δεν υποστηρίζονται κάποιες λειτουργίες, αλλά μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται ότι θα είναι διαθέσιμη η πρώτη stable έκδοση. Όσοι ενδιαφέρεστε να το δοκιμάσετε από τώρα στο Xbox One, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

[via]

Advertisements