Kyck, ένα κοινωνικό δίκτυο για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου [Video]

Βρισκόμαστε στα προημιτελικά του Euro 2012 και ολοένα και περισσότεροι φίλοι του ποδοσφαίρου στρέφονται στα social media για να παρακολουθήσουν στιγμιότυπα, να κάνουν τις προβλέψεις τους και να μοιραστούν τα σχόλια τους για τους αγώνες.

Αν θεωρείτε ότι τα Facebook και Twitter δε σας αρκούν για το σκοπό αυτό, στις επιλογές σας έρχεται να προστεθεί και το Kyck, ένα νέο social network απευθυνόμενο αποκλειστικά και μόνο στους λάτρεις του ποδοσφαίρου (κάτι αντίστοιχο με το Bantr.tv που είδαμε παλιότερα).

Στο Kyck o χρήστης μπορεί να ακολουθεί άλλους χρήστες, να λαμβάνει στο Feed του περιεχόμενο για τις ομάδες που υποστηρίζει και τους αγαπημένους του παίκτες, να ανεβάζει φωτογραφίες και να σχολιάζει live τους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

To Kyck είναι διαθέσιμο με τη μορφή ιστοσελίδας (εδώ) αλλά και ως εφαρμογή για iOS [iTunes link]. Προς το παρόν βρίσκεται σε private beta έκδοση και σύντομα αναμένεται να κάνει την επίσημη κυκλοφορία του. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη λειτουργία του στο video που ακολουθεί:

Loading