Bantr.tv, το κοινωνικό δίκτυο των ποδοσφαιρόφιλων!

Ένα νέο κοινωνικό δίκτυο (που μόνο Άγγλοι θα μπορούσαν να είχαν δημιουργήσει), έρχεται να προστεθεί στη λίστα των δικτύων ειδικού ενδιαφέροντος (βλ. Jumo, Diaspora, πλούσιοι κλπ.), το οποίο απευθύνεται στους φίλους του ποδοσφαίρου!

Bantr.tv Football Fans Social Network

Το Bantr.tv δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την αγαπημένη τους ομάδα, προς το παρόν από Αγγλία (όλες τις κατηγορίες), Ιταλία, Ισπανία, Champions League και Europa League, να κάνουν check-in σε live αγώνες και φυσικά να συνομιλούν με άλλους χρήστες για την απαραίτητη καζούρα!

Ακόμη, περιλαμβάνει ένα παιχνίδι στο οποίο συμμετέχουν οι χρήστες προβλέποντας τα σκορ των αγώνων, με το νικητή να ανακηρύσσεται "Πρόεδρος".


Bantr.tv - for the real football fan by TechGear

Προς το παρόν, το Bantr.tv βρίσκεται σε beta έκδοση, αλλά περιλαμβάνει ήδη βαθμολογίες, αποτελέσματα, live σχολιασμό αγώνων, πρόγραμμα για όλα τα προαναφερθέντα πρωταθλήματα (βλ. gallery).

Ας ελπίσουμε ότι θα επεκταθεί σε ακόμα περισσότερα πρωταθλήματα, για να απολαμβάνουμε τους διαδικτυακούς καβγάδες χωρίς παρεμβάσεις από παντελώς άσχετα θέματα (π.χ. έβγαλα βόλτα το σκύλο...).

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να ανοίξετε λογαριασμό στο Bantr.tv ή να κάνετε login με το λογαριασμό Facebook!

Loading