Labor Day Sale: Άδεια χρήσης Windows 10 Pro από μόλις €5.63 ανά PC

Η δύσκολη κατάσταση στον τομέα της οικονομίας καθιστά αναγκαία τη σωστή διαχείριση των εξόδων για την πλειοψηφία των πολιτών, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να την πληρώσει ο υπολογιστής μένοντας σε παλαιότερες εκδόσεις Windows και Office.

Χάριν στο κατάστημα Keysfan, μπορείς να προχωρήσεις χωρίς δεύτερη σκέψη στην αναβάθμιση του παλιού υπολογιστή σου στις τελευταίες εκδόσεις του λογισμικού της Microsoft, ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα σε σύγκριση με τις τιμές που δίνει η εταιρεία. Αυτήν την περίοδο και με αφορμή την Labor Day, το κατάστημα προσφέρει γνήσιες άδειες χρήσης Windows 10 Pro από μόλις €7.25, δηλαδή λιγότερο από το 10% της πραγματικής τιμής, και ταυτόχρονα ο υπολογιστής σου μπορεί να αναβαθμιστεί εντελώς δωρεάν στο Windows 11.

Εκτός από άδειες χρήσης Windows, το κατάστημα Keysfan τρέχει πολύ δυνατές εκπτώσεις σε άδειες για Office, συνδυασμούς Windows + Office και άλλα πολύ χρήσιμα προγράμματα.

keysfan-labor-day.jpg

Χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποιο εκπτωτικό κουπόνι, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές:

Δηλώνοντας το κουπόνι SKF50 στο ταμείο κερδίζετε έκπτωση 50% για αγορά κλειδιού Windows 10 και Windows 11:
Επιπλέον, με το κουπόνι SKF62 κερδίζετε έκπτωση 62% στα παρακάτω:


keysfan-labor-day-1.jpg


Χρήσιμο Λογισμικό

Οι παραγγελίες στο κατάστημα Keysfan γίνονται πανεύκολα και γρήγορα. Απλά επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς στην αγορά (προτεινόμενη μέθοδος το PayPal) και πολύ σύντομα έρχεται στη διεύθυνση email που έχεις δηλώσει (έλεγχος και στον φάκελο Spam γιατί καμιά φορά ενδέχεται να καταχωρηθεί εκεί). Προηγουμένως θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την έκδοση του λογισμικού που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση της με το κλειδί που αγοράσατε.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, διευκρίνιση ή πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση support @ keysfan.com.



Loading