LEAGOO: Εγκαινίασε το Ευρωπαϊκό κέντρο service και υπόσχεται επιδιόρθωση σε 3 ημέρες

Μέσα στο 2017 έγινε το δυναμικό άνοιγμα της LEAGOO στις δυτικές αγορές, με την ανερχόμενη κινέζικη εταιρεία να μην βασίζεται μόνο στην κατασκευή value-for-money συσκευών, αλλά να ενισχύει σημαντικά το image της κλείνοντας τεράστια συμφωνία με ομάδα της Premier League Αγγλίας (Tottenham) σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι δεν αστειεύεται.

Μπαίνοντας στο 2018, η LEAGOO συνεχίζει τις σωστές κινήσεις για να χτίσει σχέση εμπιστοσύνης με το αγοραστικό κοινό, εγκαινιάζοντας επίσημα κέντρα service σε Ευρώπη και Ρωσία. Συγκεκριμένα, το ευρωπαϊκό service της εταιρείας βρίσκεται στην Πολωνία και σε περίπτωση που κάποιος Ευρωπαίος πελάτης αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα με τη συσκευή του μπορεί να την στείλει εκεί και να γίνει η επισκευή μέσα σε 3 ημέρες (έτσι υπόσχεται η LEAGOO).

Επιπλέον, σημειώστε ότι τα smartphones της LEAGOO συνοδεύονται από εγγύηση 2 ετών, επομένως, σε ενδεχόμενο πρόβλημα μπορείτε να στείλετε τη συσκευή σας με απόδειξη αγοράς και εγγύηση για να επισκευαστεί εντελώς δωρεάν.

Αν, λοιπόν, σκέφτεστε την αγορά κάποιου smartphone της LEAGOO, όπως αυτά που παραθέτουμε παρακάτω, και ανησυχείτε τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση βλάβης ή ελαττωματικού προϊόντος, τώρα μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα service centers της εταιρείας εδώ.

 

LEAGOO S8 (3GB + 32GB) σε τιμή €100.84

LEAGOO KIICAA MIX (3GB + 32GB) σε τιμή €85.88

LEAGOO M9 (2GB + 16GB) σε τιμή €50.54

LEAGOO T5c (3GB + 32GB) σε τιμή €92.66

Loading