LEAGOO T5: Έρχεται τον Ιούλιο με οθόνη 5.5'' FHD, 4GB RAM, διπλή κάμερα και πολύ προσιτή τιμή

Η LEAGOO ετοιμάζεται σιγά σιγά για τα αποκαλυπτήρια ενός ακόμη value-for-money smartphone, το οποίο θα το δούμε επίσημα τον Ιούλιο σε τιμή μικρότερη των $200 και με ορισμένα χαρακτηριστικά που συνήθως συναντάμε σε smartphones υψηλότερης κατηγορίας.

Η εταιρεία δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα τα πρώτα στοιχεία για το επερχόμενο LEAGOO T5, το οποίο θα διαθέτει οθόνη 5.5'' Full HD (1920 x 1080), επεξεργαστή octa-core χρονισμένο στο 1.8GHz (πιθανότατα MediaTek), 4GB μνήμη RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία 3000mAh, αλλά το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμά του θα είναι η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος (13MP + 5MP) με αισθητήρες από τη Sony.

Επίσης, από τις πρώτες εικόνες της συσκευής παρατηρούμε μια συμμαζεμένη κατασκευή (πάχος 7.9mm) με οθόνη edge-to-edge (στις πλαϊνές πλευρές) και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο home button της πρόσοψης.

Να σημειωθεί ότι όσοι εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για το LEAGOO T5 στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας μέχρι και την 25η Ιουνίου, τότε θα λάβουν εκπτωτικό κουπόνι αξίας $50 και έξτρα δωράκι.

Loading