Lenovo Official Store: Μη χάσεις το μοναδικό Celebration Event με δώρα για όλους!

Από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο 3ο επίπεδο του THE MALL ATHENS, το Lenovo Official Store έχει γίνει ο απόλυτος προορισμός για τους fans της τεχνολογίας! Οι επισκέπτες μπορούν να δουν και να περιεργαστούν από κοντά το σύνολο των προϊόντων που προσφέρει η εταιρεία όπως laptop, desktop, tablet, αξεσουάρ και περιφερειακά για να απογειώσουν τόσο την παραγωγικότητα, όσο και την διασκέδαση τους.

lenovo-official-store-4.jpg

Η δημιουργία του Lenovo Official Store αποτελεί αποτέλεσμα συνεργασίας της Lenovo και της Oktabit, οι οποίες προσφέρουν για πρώτη φορά τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν το σύνολο των επαγγελματικών (ThinkPad, ThinkBook) και καταναλωτικών σειρών (Yoga, Legion, IdeaPad), καθώς και να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος για τις λύσεις τεχνολογίας που ταιριάζουν στις ανάγκες τους.

Οι δύο εταιρείες, ωστόσο, έχουν ακόμα μία έκπληξη για τους καταναλωτές. Από την προσεχή Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 έως και το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 υποδέχονται στο Lenovo Official Store όλους τους επισκέπτες με μοναδικά δώρα!

lenovo-official-store-3.jpg

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εντοπίσετε τις ομάδες Lenovo στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της στο THE MALL ATHENS, να ζητήσετε την δική σας gift bag και στη συνέχεια να επισκεφθείτε το Lenovo Official Store για να εξαργυρώσετε τον μοναδικό κωδικό που θα βρείτε μέσα στην σακούλα σας για να παραλάβετε το δώρο σας!

Το καλύτερο; Συμμετέχετε αυτόματα στην κλήρωση για ανεπανάληπτα laptop της Lenovo!

  • Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα Lenovo Yoga Slim 7, το κομψό laptop που συνδυάζει μέγιστες επιδόσεις και φορητότητα
  • Ένας τυχερός θα κερδίσει το εκπληκτικό και πανίσχυρο gaming laptop Lenovo Legion 5
  • Ένας υπέρ-τυχερός θα κερδίσει το πρώτο laptop στον κόσμο με αναδιπλούμενη οθόνη, το Lenovo ThinkPad X1 Fold!

Φύγαμε όλοι για το Lenovo Official Store στο The Mall Athens!

Loading