Lenovo Yoga Tab 13: Ένα Android tablet που λειτουργεί και ως εξωτερική οθόνη

Η Lenovo ανακοίνωσε επίσημα την παγκόσμια έκδοση του Yoga Pad Pro, το οποίο θα είναι πλέον γνωστό ως Lenovo Yoga Tab 13, και μαζί του αποκάλυψε πως θα δούμε αργότερα μέσα στο καλοκαίρι τα Yoga Tab 11, Tab P11 Plus (με οθόνη ανάλυσης 2000 x 1200) και τα πιο προσιτά Tab M7 και Tab M8.

Το Lenovo Yoga Tab 13 είναι συμβατό με την γραφίδα Precision Pen 2, περιλαμβάνει εμπρόσθια κάμερα 8MP για βιομετρικό ξεκλείδωμα και τεχνολογία μείωσης του περιβαλλοντικού θορύβου στο μικρόφωνο για καθαρές video κλήσεις.  Η οθόνη 13’’ έχει ανάλυση 2K (100% sRGB, Dolby Vision HDR και φωτεινότητα 400nits, ενώ μπορεί να λειτουργήσει σαν εξωτερική οθόνη 1080p για laptop χάριν στην ενσωματωμένη υποδοχή microHDMI. Στο hardware συναντάμε επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 870, 8GB μνήμη RAM LPPDR5, αλλά και 4x ηχεία JBL (Dolby Atmos).

lenovo-yoga-tab-13.jpg

Σε περίπτωση που ο καταναλωτής επιλέξει την ειδική βάση στήριξης από ανοξείδωτο ατσάλι, θα έχει τη δυνατότητα να περιστρέφει την οθόνη κατά 180° ή ακόμη και να την στηρίξει σε τοίχο. Σημειώστε ότι υποστηρίζει το νέο Entertaiment Space της Google για πρόσβαση σε πληθώρα διαφορετικών εφαρμογών video, βιβλίων και παιχνιδιών από ένα κεντρικό hub. Η αυτονομία του φτάνει μέχρι και 12 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας.

Η τιμή του Lenovo Yoga Tab 13 ορίστηκε στα $679.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading