Lenovo Z5: Η πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα αποκαλύπτει εμπρόσθια κάμερα κεντρικά στο κάτω bezel

Συνεχίζονται οι διαρροές για το Lenovo Z5, το οποίο υπενθυμίζουμε ότι αναμένεται με οθόνη που καταλαμβάνει το 95% της πρόσοψης. Αυτή τη φορά έχουμε στη διάθεση μας δύο renders της συσκευής από posters που αποκαλύπτουν ότι η εταιρεία δεν θα ακολουθήσει την μόδα του notch.

Οι αισθητήρες της πρόσοψης έχουν τοποθετηθεί στο κάτω πολύ πολύ μικρό bezel, με την εμπρόσθια κάμερα να διακρίνεται στο κέντρο και τους αισθητήρες εγγύτητας και ambient light να βρίσκονται αντιδιαμετρικά της. Δεν φαίνεται να έχει τοποθετηθεί ακουστικό και δεν αποκλείεται να το έχουν αντικαταστήσει με σύστημα δονήσεων, όπως αυτό του Xiaomi Mi MIX 2s.

Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσίαση είναι προγραμματισμένη για τις 5 Ιουνίου και το Lenovo Z5 αναμένεται με οθόνη που θα καλύπτει το 95% της πρόσοψης, αποθηκευτικό χώρο 4TB, μπαταρία με αυτονομία 45 ημερών και dual κάμερα με λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης. Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενες αναφορές μας, δεν αποκλείεται στα παραπάνω να υπάρχουν αστερίσκοι για το ενδεχόμενο π.χ. να μετρά την κάρτα microSD και την κατάστηση αναμονής.

[via]

Loading