LG

LG 4K ULTRA HD: Λύσεις ψηφιακής σήμανσης που πραγματικά μαγνητίζουν τα βλέμματα

lg_ultra_hd_4k_signage

[Δ.Τ.]

Με όπλο την υψηλή ευκρίνεια, τα απίστευτα ζωντανά χρώματα και τη μεγάλη ευελιξία, οι νέες σειρές επαγγελματικών οθονών LG 4K Ultra HD UH5B και UH5C έρχονται να προσφέρουν ακόμη περισσότερες λύσεις digital signage σε καταστήματα και άλλους χώρους με την υπερ-υψηλή ανάλυση ULTRA HD 4K (3.840 x 2.160 pixels, σε αναλογία οθόνης 16:9) να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή προβολή προϊόντων, μηνυμάτων και πληροφοριών.

Διαθέσιμη σε τρεις διαστάσεις (49'', 55'' και 65'' ίντσες) οι νέες σειρές έρχονται εφοδιασμένες με μικρό πάχος (38,6 χιλιοστά στα μοντέλα των 49'' και 55'', 40,1 χιλιοστά στις 65'') εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο (11,9 χιλιοστά στις 49'', 12,1 στις 55'' και 65'') και με μια ποικιλία από λειτουργίες που διευκολύνουν τη δημιουργία και τη διαχείριση πραγματικά ελκυστικού περιεχομένου υψηλού επιπέδου για την επιχείρησή σας. Ο γρήγορος επεξεργαστής Quad Core SoC τετραπλού πυρήνα εγγυάται την ομαλή ροή μηνυμάτων και multimedia, ενώ η τεχνολογία HEVC (High Efficiency Video Coding) εξασφαλίζει υψηλότερο βαθμό συμπίεσης και ταχύτητα μετάδοσης των βίντεο, βοηθώντας έτσι στην αποσυμφόρηση του τοπικού δικτύου.

Παράλληλα, η πλατφόρμα WebOS 2.0 προσφέρει μια σειρά εύχρηστα εργαλεία τα οποία κάνουν πιο εύκολo το χειρισμό της συσκευής και τη δημιουργία περιεχομένου, ενώ οι τεχνολογίες BEACON και BLE (Bluetooth Low Energy) μετατρέπουν τις οθόνες UH5B 4K Ultra HD σε αποτελεσματικά εργαλεία μάρκετινγκ, προβάλλοντας σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για προσφορές ή εκπτώσεις απευθείας στην οθόνη του κινητού όσων επισκεπτών έχουν ανοικτό το Bluetooth.

Τέλος, ο ενσωματωμένος δέκτης Wi-Fi, σε συνδυασμό με την εφαρμογή SoftAP δίνει τη δυνατότητα στις οθόνες της σειράς UH5B να λειτουργούν ως wireless access point για φορητές συσκευές, όπως κινητά και tablets ενώ η τεχνολογία Up-Scaling and Super Resolution επιτρέπει την αυτόματη αναβάθμιση της ποιότητας περιεχομένου Full High Definition σε near-Ultra High Definition.

Η τεχνολογία των πάνελ Μ+ εξασφαλίζει περίπου 31% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με μία τυπική οθόνη RGB, ενώ η ειδική επίστρωση των ηλεκτρονικών εξασφαλίζει προστασία από υγρασία και σκόνη, επιτρέποντας την απροβλημάτιστη λειτουργία σε βάθος χρόνου, ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες περιβάλλοντος.
Από πλευράς συνδέσεων, στην πίσω όψη υπάρχουν ψηφιακές (HDMI, DVI-D, DP) και αναλογικές (RGB) θύρες Audio IN/OUT, θύρες USB 3.0, LAN, RS232C (IN/OUT), και IR Receiver.

Οι ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις της LG προσφέρουν τα πιο καινοτόμα και εξειδικευμένα προϊόντα για επαγγελματικούς χώρους, που διακρίνονται για την τεχνολογική υπεροχή, την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Η τεχνογνωσία και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, τόσο σε επίπεδο pre-sales όσο και after-sales, καθιστούν την LG έναν ιδανικό και αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε επαγγελματία.

Loading