LG

LG 65SJ950V: Η νέα Super UHD 4K TV της εταιρείας με προηγμένη τεχνολογία Nano Cell

[Δ.Τ.]

Η LG παρουσιάζει τη νέα SUPER UHD 4K τηλεόραση 65 ιντσών (μοντέλο 65SJ950V) στην Ελλάδα. Με την τεχνολογία Nano Cell και τη μοναδική χρωματική ακρίβεια που αυτή προσφέρει, ο κάτοχος της τηλεόρασης 65SJ950V της σειράς SUPER UHD 4K θα είναι σε θέση να απολαύσει μία καθηλωτική εμπειρία προβολής με περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο χρώματα.

Η τεχνολογία Nano Cell προσφέρει απόλυτα ρεαλιστική προβολή εικόνων, με εξαιρετική λεπτομέρεια και ακρίβεια στα χρώματα, επιτρέποντας παράλληλα ευρύτερη γωνία θέασης. Χάρη σε αυτή την τεχνολογία, μειώνονται δραματικά οι περιπτώσεις αλλοίωσης των χρωμάτων, αστάθειας της εικόνας και άλλων θεμάτων υποβάθμισης του χρώματος. Η τεχνολογία Nano Cell μειώνει επίσης τη λάμψη φωτός, ακόμα και όταν η οθόνη βρίσκεται σε περιβάλλον με έντονο φωτισμό, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα της εικόνας.

Τα εξαιρετικά χρώματα και η αντίθεση της τηλεόρασης LG 65SJ950V SUPER UHD εξασφαλίζουν μεγαλύτερες γωνίες θέασης και έτσι ο χρήστης μπορεί να απολαύσει την προβολή από οποιαδήποτε θέση, καθώς η τεχνολογία Nano Cell ενισχύει τη χρωματική σταθερότητα σε όλους τους άξονες. Επιπλέον, το μοντέλο υποστηρίζει περιεχόμενο HDR με τεχνολογία Dolby Vision, ενώ είναι συμβατή και με τα γενικά πρότυπα HDR10 και HLG.

Το ενσωματωμένο σύστημα ηχείων που διαθέτουν οι τηλεοράσεις της σειράς SUPER UHD της LG έχει σχεδιαστεί από κοινού από τους κορυφαίους ειδικούς ήχου της harman/kardon, και έχει προσαρμοστεί ώστε να παρέχει κρυστάλλινο, δυνατό και πλήρους φάσματος ήχο στο σαλόνι. Εκτός από τον εξαιρετικό ήχο, η κομψή εμφάνιση της τηλεόρασης SUPER UHD μαγνητίζει τα βλέμματα ακόμα και όταν είναι σβηστή. Το ξεχωριστό μεταλλικό σώμα της συνδυάζει απλή γραμμή και κομψές καμπύλες όπως καμία άλλη τηλεόραση.

Τέλος, η webOS Smart TV πλατφόρμα κάνει την τηλεόραση απίστευτα φιλική προς τον χρήστη. H LG webOS 3.5 είναι εξοπλισμένη με βελτιώσεις για ευκολότερο έλεγχο και ταχύτερη πρόσβαση όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί το αναβαθμισμένο Magic Remote και τη λειτουργία Magic Link.

 

Loading