Ένας χαμούλης με τις ειδήσεις για τα αναδιπλώμενα smartphones τις τελευταίες ημέρες. Όλοι οι κατασκευαστές θέλουν να ανέβουν στο βαγόνι του νέου trend, το οποίο ελπίζουμε να μην αποδειχτεί μια "φόλα" όπως αυτό των 3D οθονών στις αρχές της δεκαετίας που διανύουμε.

Η τελευταία είδηση μας έρχεται από τον Evan Blass, ο οποίος σε tweet του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να μιλήσει για τη Samsung -- παρεμπιπτόντως χτες επιβεβαίωσε πολλά ωραία για τις μελλοντικές κινήσεις της -- αλλά γνωρίζει πως η LG θα αποκαλύψει το δικό της αναδιπλώμενο smartphone κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της για το CES 2019 στις αρχές Ιανουαρίου!

Ο Blass δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα αν η συσκευή θα είναι κάποιο πρωτότυπο για να δείξει η LG την τεχνολογία της ή αν θα πρόκειται για πραγματικό προϊόν που θα μπορεί να αγοράσει κανείς. Σημειώστε, επίσης, ότι εκπρόσωπος της LG αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες και απλά πρόσθεσε ότι όλα είναι πιθανά στη CES.

Υπενθυμίζουμε ότι η LG έχει καλό παρελθόν στην κατασκευή εύκαμπτων οθονών, τις οποίες είχε τοποθετήσει στα LG G Flex και LG G Flex 2, ενώ έχει επενδύσει $1 δισ. σε μονάδα παραγωγής τέτοιων οθονών στη Νότια Κορέα.

[via]

Advertisements