LG

LG NANO996NA 8K TV: Ζήστε την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία

Η LG παρουσιάζει τη νέα NANO996NA τηλεόραση, 75 και 65 ιντσών με Real 8K ανάλυση και ρεαλιστικά χρώματα από κάθε γωνία θέασης. Η διακεκριμένη με το Red Dot Design Award τηλεόραση της LG με τα ενσωματωμένα προηγμένα χαρακτηριστικά της και την κινηματογραφική εικόνα και ήχο, είναι σίγουρο ότι θα συναρπάσει κάθε χρήστη που επιθυμεί να παρακολουθεί το αγαπημένο του τηλεοπτικό περιεχόμενο σε μια μεγάλη οθόνη.

Συγκεκριμένα, η NANO996NA διαθέτει τον επεξεργαστή α9 3ης γενιάς που με τη χρήση εξειδικευμένων deep learning αλγορίθμων, αναλύει το περιεχόμενο της οθόνης, αποδίδοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου. Παράλληλα, με την λειτουργία Filmmaker Mode, η εικόνα ρυθμίζεται αυτομάτως, εξομαλύνοντας την κίνηση για να μη χάνεται ούτε ένα καρέ.

Επιπλέον, προσφέρει 33 εκατομμύρια pixel (99 εκατομμύρια υπο-pixel) σε ανάλυση 8Κ (7680 x 4320) για ακόμα μεγαλύτερη πυκνότητα εικόνας, ενώ ενσωματώνει την τεχνολογία NanoCell και το Nano Black που ενισχύουν την ποιότητα και την αντίθεση των χρωμάτων. Ταυτόχρονα, υποστηρίζοντας τα πρότυπα Dolby Vision IQ, Dolby Atmos και την τεχνολογία Full Array Dimming Pro, η φωτεινότητα, τα χρώματα και η αντίθεση της οθόνης ρυθμίζονται ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού και με την ταινία, τη σειρά ή το παιχνίδι που προβάλλεται στην οθόνη και ο ήχος κατέχει κινηματογραφικές προδιαγραφές.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι η νέα NanoCell τηλεόραση της LG προσφέρει βέλτιστη ποιότητα εικόνας HDR προσαρμόζοντας τα υποστηριζόμενα βασικά πρότυπα HLG και HDR 10 για την προβολή HDR. Με αυτό τον τρόπο, δίνει τη δυνατότητα στους θεατές να απολαμβάνουν την κάθε προβολή σε ρεαλιστική, HD ανάλυση. Ακόμη, με πρόσβαση στο περιεχόμενο που προσφέρουν η Apple TV και το Netflix, μέσα από τις σχετικές εφαρμογές της τηλεόρασης, σε συνδυασμό με την υποστήριξη HEVC, AV1 και VP9 για παρακολούθηση YouTube videos ποιότητας , καθώς και για την αναπαραγωγή αρχείων βίντεο από συσκευή αποθήκευσης USB ή μέσω streaming, οι επιλογές θέασης είναι ατελείωτες.

Πέρα από την κινηματογραφική εμπειρία που προσφέρει η NANO996NA 8Κ της LG, οι gamers μπορούν να απολαύσουν όλα τα παιχνίδια με τις καλύτερες αποδόσεις γραφικών, καθώς η νέα τηλεόραση πληροί όλες τις προδιαγραφές HDMI 2.1. Επίσης, με τις λειτουργίες VRR, ALLM, και eARC για υψηλότερη ανάλυση περιεχομένου με έντονη δράση, το gaming γίνεται καθηλωτικό μεταφέροντας τους χρήστες σε ένα κόσμο χρωμάτων που ξεπερνά την πραγματικότητα.

Η νέα LG τηλεόραση παρέχει, επίσης, μικτό ήχο 2.0 ch. προκαλώντας την εμπειρία virtual 4.0., ενώ επιτρέπει τη σύνδεση με ηχεία μέσω Bluetooth. Ακόμη, ενσωματώνει το έξυπνο AI ThinQ, που δίνει τη δυνατότητα αναγνώρισης φωνητικών εντολών, μετατρέποντας την τηλεόραση σε κέντρο ελέγχου του Home IoT οικοσυστήματος. Τέλος, με την βάση επιτοίχιας τοποθέτησής της δένει αρμονικά με τον εκάστοτε χώρο, σαν ένας πίνακας ζωγραφικής.

Loading