Είναι γεγονός ότι πολλοί χρήστες βασίζονται στα smartphones και τα tablets τους για να ακούν μουσική, είτε επιλέγοντας τραγούδια που έχουν αποθηκεύσει οι ίδιοι, είτε μέσα από τις διάφορες μουσικές υπηρεσίες της εποχής, όπως Spotify, Apple Music και YouTube Music. Ωστόσο, είναι επίσης γεγονός ότι αν θέλει να ακούσει κανείς μουσική σε καλή ποιότητα θα πρέπει να ακούει μέσα από τα ακουστικά του, μιας και τα ηχεία (ειδικά) των smartphones δεν θα λέγαμε ότι είναι το δυνατό τους σημείο, παρά τις προσπάθειες που καταβάλουν οι διάφοροι κατασκευαστές.


Γι’ αυτό έχουν αρχίσει να γίνονται ιδιαίτερα δημοφιλή τα φορητά ηχεία Bluetooth, τα οποία μπορείς να κουβαλάς παντού με ευκολία και να συνδέεις επάνω τους smartphones, tablets, laptops, MP3 players κλπ., ώστε να απολαμβάνεις μια καλύτερη εμπειρία ήχου. Τις τελευταίες ημέρες, είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε το LG PH1, το οποίο συνοδεύει την αναπαραγωγή μουσικής με τη λειτουργία Mood Lightening, αλλάζοντας χρώματα και φωτίζοντας τον χώρο ανάλογα με το ρυθμό της μουσικής ή τη διάθεση του χρήστη.

Ποιότητα Ήχου

Το LG PH1 αποδίδει ήχο 360° Surround Sound, δηλαδή ο χρήστης απολαμβάνει την ίδια ποιότητα και ένταση ανεξάρτητα από ποια πλευρά του ηχείου βρίσκεται. Συνολικά η ένταση δεν είναι κάτι το πολύ δυνατό, υπό την έννοια ότι δεν μπορείς να βασιστείς επάνω του για να διοργανώσεις ένα πάρτι στο σπίτι, αλλά κάνει τη δουλειά του μια χαρά για να το έχεις στο γραφείο ή στο σαλόνι με μια μικρότερη και λιγότερο φασαριόζικη παρέα.

Mood Lightening

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα του LG PH1 είναι η ημιδιάφανη θήκη του. Μέσα σε αυτήν έχουν τοποθετηθεί φώτα για τη λειτουργία Mood Lightening, την οποία ενεργοποιεί ο χρήστης αν το επιθυμεί με το ξεχωριστό κουμπί επάνω στο ηχείο, είτε ακούει μουσική είτε όχι. Όταν δεν γίνεται αναπαραγωγή μουσικής, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το χρώμα που επιθυμεί και να χρησιμοποιεί το LG PH1 σαν μικρή λάμπα, ενώ όταν παίζει η μουσική τα φώτα αναβοσβήνουν συγχρονισμένα με το ρυθμό.

Η ένταση του φωτός είναι ικανοποιητική σε δωμάτιο με σβηστά φώτα ή χαμηλό φωτισμό, αλλά μην περιμένετε ότι θα εκτελεί χρέη ντισκομπάλας.

Μικρόφωνο - Ακουστικό

Αν συνδέσετε το LG PH1 με το smartphone σας, τότε μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και σαν μικρόφωνο/ακουστικό. Η εταιρεία έχει τοποθετήσει ξεχωριστό κουμπί για αποδοχή/απόρριψη κλήσεων και για επανάκληση του τελευταίου αριθμού. Σε γενικές γραμμές η εμπειρία μας ήταν ικανοποιητική σε ένταση και καθαρότητα κατά τη διάρκεια της ομιλίας.

Συνδεσιμότητα

Εκτός από την κεραία Bluetooth, το LG PH1 διαθέτει και υποδοχή 3.5mm σε περίπτωση που θέλετε να συνδέσετε κάποια άλλη συσκευή σας που δεν υποστηρίζει την τεχνολογία Bluetooth.

Αυτονομία

Το LG PH1 διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία του δίνει αυτονομία 5-6 ώρες ανάλογα με την ενεργοποιήση ή όχι της λειτουργίας Mood Lightening. Δυστυχώς, όμως, χρειάστηκαν σχεδόν 3 ώρες για να φορτίσει πλήρως η μπαταρία και σίγουρα είναι ένα μειονέκτημα. Να σημειωθεί ότι έχουν προνοήσει για λειτουργία Power Saving, καθώς η συσκευή κλείνει αυτόματα αν δεν γίνεται αναπαραγωγή μουσικής και δεν είναι αναμμένο το φως της.

Φορητότητα

Κανένα παράπονο σε αυτόν τον τομέα, μιας και οι διαστάσεις του είναι πολύ συμμαζεμένες και το βάρος ελάχιστο, επομένως, η μεταφορά του δεν αποτελεί πρόβλημα.

Τιμή

Το LG PH1 είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα σε τιμή €29.90, αλλά ένας τυχερός από εσάς μπορεί να κερδίσει τη συσκευή που είχαμε στα χέρια μας αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες της εφαρμογής που ακολουθεί.

Κάθε βήμα σας δίνει περισσότερους πόντους. Περισσότεροι πόντοι σημαίνουν περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση και περισσότερες πιθανότητες να είστε εσείς ο τυχερός που θα κερδίσει το LG PH1.

Κέρδισε το LG PH1, το ηχείο Bluetooth που χρωματίζει τη μουσική σου!
Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 23:00 και απευθύνεται στους κατοίκους Ελλάδας. Ο νικητής κληρώνεται αυτόματα από την πλατφόρμα διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα ειδοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 για την παραλαβή του δώρου του.

Καλή σας επιτυχία!

Update: Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός μας πριν από λίγα λεπτά και μετά από αυτόματη κλήρωση της εφαρμογής νικητής αναδείχτηκε ο Panayiotis M. με τη συμμετοχή υπ' αριθμόν 677 (https://twitter.com/sohof2o/status/877141386998431746)!

Ο νικητής έχει ειδοποιηθεί ήδη για την παραλαβή του δώρου του, αλλά σε περίπτωση που δεν απαντήσει μέχρι την 15 Ιουλίου 2017 ή αποποιηθεί του δώρου του, τότε θα επαναληφθεί η κλήρωση.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και μείνετε συντονισμένοι διότι έρχονται σύντομα και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις!

Advertisements