YouTube Music: Μουσική υπηρεσία χωρίς διαφημίσεις για Android και iOS [Video]

YouTube-Music-cover

Δύο εβδομάδες μετά το λανσάρισμα του YouTube Red, την συνδρομητική υπηρεσία video χωρίς διαφημίσεις, η Google πραγματοποιεί το αντίστοιχο βήμα και για τη μουσική με την κυκλοφορία της εφαρμογής YouTube Music για συσκευές Android και iOS.

Η υπηρεσία χωρίζεται στις ενότητες Home, What's Hot και Liked Songs. Στην πρώτη σας προτείνονται τραγούδια που ταιριάζουν θεωρητικά με τα γούστα σας, στη δεύτερη προτάσεις βασισμένες στα ακούσματα των υπόλοιπων χρηστών και στη τρίτη μια λίστα με όλα τα μουσικά videos που έχετε κάνει like.

Όλοι οι χρήστες θα μπορούν να δοκιμάσουν τη μουσική υπηρεσία δωρεάν για 14 ημέρες και να απολαύσουν μουσική χωρίς διαφημίσεις, ενώ στη συνέχεια η χρέωση τιμάται στα $9.99 / μήνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτό το ποσό ο χρήστης παίρνει πρόσβαση και στις άλλες δύο συνδρομητικές υπηρεσίες YouTube Red και Google Play Music All Access. Άρα, με $10/μήνα "καθάρισες"...

Τέλος, οι premium λειτουργίες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να ακούς μουσική όταν η οθόνη της συσκευής είναι κλειστή ή σε offline mode, ενώ υπάρχει η επιλογή "audio only" για να μην φορτώνεις τα videos.

Η εφαρμογή YouTube Music είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play και στο App Store, προς το παρόν μόνο για χρήστες στις ΗΠΑ.

[YouTube]

Loading