LG

LG Rollable και LG V70 «θύματα» του κλεισίματος της LG Mobile

Η απόφαση της LG να κλείσει οριστικά το τμήμα κατασκευής smartphones οδήγησε αναπόφευκτα και στον “θάνατο” των projects που έτρεχαν ήδη τους τελευταίους μήνες. Τα σημαντικότερα από αυτά ήταν το LG V70, ο διάδοχος δηλαδή του LG V60 που κυκλοφόρησε πέρυσι, και φυσικά το άκρως εντυπωσιακό LG Rollable με την τυλισσόμενη οθόνη.

Ειδικά για το LG Rollable νιώθουμε μια απογοήτευση, διότι μόλις τον Ιανουάριο η LG είχε παρουσιάσει ένα πολύ ενδιαφέρον teaser και υποσχόταν πως θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά. Από την άλλη, όσοι έχετε περιέργεια να δείτε πως θα ήταν το LG V70, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην εικόνα που δημοσίευσε ο leakster @FrontTron.

lg-v70.jpg

Εξάλλου, εταιρεία επιβεβαίωσε πως θα συνεχίσει να προσφέρει υποστήριξη στις υπάρχουσες συσκευές για την επόμενη τριετία, παρά το γεγονός ότι αποχωρεί επίσημα από την αγορά στις 31 Ιουλίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading