LG TM2792, νέα Full HD 3D Smart TV και υπηρεσία Game World με υποστήριξη του Magic Remote [IFA 2012]

Όπως κάθε φορά πριν την έναρξη μιας μεγάλης έκθεσης, στη συγκεκριμένη περίπτωση της IFA Berlin 2012, η LG ξεκινά τις επίσημες ανακοινώσεις για τα προϊόντα που αναμένεται ότι θα παρουσιάσει εκεί, με την πρώτη να αφορά μια νέα Smart TV που χαρακτηρίζεται ως η "υπέρτατη πλατφόρμα διασκέδασης".

LG TM2792

Η LG TM2792 φέρνει στον χρήστη την εμπειρία Smart TV, Cinema 3D και Cinema Screen Design, σε LED IPS/3D panel 27'' ανάλυσης 1920 x 1080, φωτεινότητας 250nits και απόκρισης 5ms, ενώ προσφέρει πολλές δυνατότητες σύνδεσης (2x HDMI, WiFi Direct, WiDi, D-Sub, Composite, Component, SCART, 3X USB, LAN) και φυσικά περιλαμβάνει 2 ειδικά ζευγάρια γυαλιά 3D.

Δεν θα λέγαμε ότι εντυπωσιαστήκαμε ιδιαίτερα, αλλά μάλλον μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η δεύτερη ανακοίνωση της εταιρείας για το νέο gaming portal που θα συνοδεύσει τις Smart TVs, το οποίο ονομάζεται Game World και θα περιλαμβάνει πασίγνωστα παιχνίδια (π.χ. Cut The Rope, Plants vs Zombies) συμβατά με το τηλεχειριστήριο Magic Remote που επιτρέπει τη διαχείριση με φωνητικές εντολές και χειρονομίες.

Τόσο η LG TM2792, όσο και η υπηρεσία Game World θα είναι διαθέσιμες το Σεπτέμβριο σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή για τη Smart TV μέχρι τώρα.

[1,2]

Loading