LG

LG Velvet: Το πρώτο video μας δείχνει το όμορφο design της νέας εποχής

Η LG συνεχίζει να αποκαλύπτει σε δόσεις το LG Velvet, το νέο smartphone της που θα ξεχωρίζει για τον διαφορετικό σχεδιασμό του τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την πίσω κάμερα. Αυτή τη φορά, η εταιρεία δημοσίευσε ένα video που μας δίνει μια πρώτη εικόνα για τον τελικό σχεδιασμό, ενώ αποκαλύπτει ότι χρησιμοποιεί το Snapdragon 765G SoC.

Αυτό σημαίνει ότι το LG Velvet δεν θα μπει στην αγορά ως ανταγωνιστής των premium ναυαρχίδων των άλλων εταιρειών, αλλά στοχεύει να κερδίσει μερίδιο στη mid-range κατηγορία έχοντας να προσφέρει ένα design με gradient χρώματα, bezel-less οθόνη με notch-σταγόνα και φυσικά τους ξεχωριστούς φακούς στο πίσω μέρος.

Με τη χρήση του Snapdragon 765G SoC επιβεβαιώνεται ότι υποστηρίζει δίκτυα 5G και μένει να δούμε τι άλλο θα προσφέρει και σε ποια τιμή για να κάνουμε μια πρώτη εκτίμηση για τη δυναμική του LG Velvet. Είναι εμφανές, επίσης, ότι η εταιρεία θέλει να πραγματοποιήσει μια νέα αρχή με φρέσκες ονομασίες αντί των κλασικών G Series και V Series, ευελπιστώντας σε μια καλύτερη πορεία μετά την τραγωδία των τελευταίων 5 ετών.

Loading