Life Is Strange: True Colors, πρώτο gameplay video για το νέο επεισόδιο της σειράς

Δημοσιεύθηκε το πρώτο gameplay video για το πολυαναμενόμενο Life Is Strange: True Colors, το οποίο μας δείχνει τα πρώτα 13 λεπτά του παιχνιδιού από την ιστορία της Alex Chen και το σύστημα αλληλεπιδράσεων που θα συναντήσουμε στο παιχνίδι.

Το Life Is Strange: True Colors είναι το τρίτο επεισόδιο της διαδραστικής σειράς και αυτή τη φορά επικεντρώνεται στον αγώνα που δίνει η Alex για να ξετυλίξει το μυστήριο που καλύπτει τη μοίρα του αδερφού της χρησιμοποιώντας τις ειδικές μαντικές ικανότητές της.

Το gameplay δεν διαφοροποιείται ιδιαίτερα από τα προηγούμενα επεισόδια, μιας και βασίζεται κυρίως στους διαλόγους και υπάρχει ένα αρκετά βασικό επίπεδο εξερεύνησης - αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον. Το κλειδί για να βρεις τα μυστικά και να λύσεις τους γρίφους είναι βέβαια οι δυνάμεις της Alex, δηλαδή το πως διαβάζει την αύρα κάθε χαρακτήρα και πως μπορεί να τους κάνει να νιώσουν καλύτερα.

Το Life Is Strange: True Colors θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου 2021 και θα ακολουθήσει ένα expansion με μια υπόθεση που επικεντρώνεται σε έναν άλλο χαρακτήρα (τη Steph) στις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading