Ντεμπούτο για το trailer της βιογραφίας “Lincoln” σε σκηνοθεσία Steven Spielberg μέσα από Google+ Hangout!

Ακόμα μία μεγάλη κίνηση από πλευράς Google για να προωθήσει το κοινωνικό δίκτυο Google+ και ιδιαίτερα τη λειτουργία Hangouts, καθώς ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει το πρώτο trailer της βιογραφικής κινηματογραφικής ταινίας Lincoln του Steven Spielberg μέσα από Google+ Hangout!

Lincoln Poster

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το trailer κινηματογραφικής ταινίας θα κάνει ντεμπούτο μέσω του Google+, ενώ ταυτόχρονα με τη μετάδοση του θα υπάρχει live chat με τους Steven Spielberg και Joseph Gordon-Levitt. Έτσι, οι θαυμαστές της ταινίας και οι φίλοι του κινηματογράφου γενικότερα θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν άμεσα με τους δημιουργούς!

Όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για το Google+ Hangout στην ιστοσελίδα lincolnmoviehangout.com, αλλά αυτοί που επιθυμούν να συμμετέχουν στη συζήτηση με τους δύο καλεσμένους, θα πρέπει να αποστείλλουν ένα YouTube video με hashtag #LincolnHangout όπου θα υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους και τον λόγο που ενδιαφέρονται για την ταινία.

Το Lincoln θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Νοεμβρίου 2012 με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Αβρααμ Λίνκολν να παίζει ο βραβευμένος με Όσκαρ Daniel Day-Lewis, ενώ αναμένεται ότι θα είναι ένα από τα φαβορί για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Καταλαβαίνει κανείς πόση ώθηση μπορεί να δώσει στο Google+ μια τέτοια δημοσιότητα…

[via Mashable]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Cinema, Google, Internet, Social networks and tagged . Bookmark the permalink.