Συνδέστε το λογαριασμό σας στο Facebook με το Twitter

Στα πλαίσια της κυκλοφορίας του νέου Subscribe button, η Facebook ανακοίνωσε ότι σύντομα οι χρήστες του δημοφιλούς social network θα μπορούν να αποστέλουν τα status updates τους απευθείας στο Twitter.

Προς το παρόν, η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη για τα Facebook Pages, τις σελίδες δηλαδή επιχειρήσεων, καλλιτεχνών ή άλλων προσώπων της δημοσιότητας. Πρόκειται σαφώς για μία ιδιαιτέρως χρήσιμη λειτουργία που συνδέει τους λογαριασμούς στα δύο κοινωνικά δίκτυα, έτσι ώστε να μην απαιτείται να δημοσιεύονται τα ίδια status updates δύο φορές. Mοναδική προϋπόθεση για να γίνει κάτι τέτοιο είναι τα updates να δημοσιεύονται ως Public.

Η Facebook εξηγεί:

“Μπορείτε να συνδέσετε το προφίλ ή τη σελίδα σας στο λογαριασμό Twitter σας. Μόλις το κάνετε, ο λογαριασμός σας στο Twitter θα ανανεώνεται κάθε φορά που δημοσιεύετε κάτι στο Facebook, με την προϋπόθεση ότι επιλέγετε να είναι προσβάσιμο σε όλους (public)”.

Σύντομα, η νέα λειτουργία θα διατεθεί και στους μεμονωμένους χρήστες του Facebook. Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε στις 22 Σεπτεμβρίου στην εκδήλωση F8 της Facebook, όπου φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί και η πολυαναμενόμενη μουσική υπηρεσία Facebook Music!

[πηγή zdnet]

 

This entry was posted in Facebook, Twitter and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Συνδέστε το λογαριασμό σας στο Facebook με το Twitter

  1. Pingback: Facebook: Subscribe Button και στις ιστοσελίδες | StinFora.com