Subscribe, νέα λειτουργία στο Facebook τύπου 'Follow'

Το Facebook ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια νέα λειτουργία με την οποία θα μπορείς να βλέπεις τα updates των άλλων χωρίς να είναι φίλοι σου. Με την ονομασία Subscribe, πρόκειται για μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τη δραστηριότητα των αγαπημένων τους celebrities και όχι μόνο!

Στην ουσία μοιάζει αρκετά με το Follow του Twitter και τους Κύκλους του Google+, με τη βασική διαφορά ότι η νέα λειτουργία είναι προαιρετική και ανά πάσα στιγμή μπορείς να την απενεργοποίησεις. Με άλλα λόγια, απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορείς να κάνεις "Subscribe" σε κάποιον είναι να επιτρέπεις και στους άλλους να σου κάνουν το ίδιο.

Έτσι, σε περίπτωση που ενεργοποίησεις τη λειτουργία, μπορείς να βλέπεις ποιος σου έχει κάνει "Subscribe", πόσους subscribers έχεις, ενώ κάθε φορά που δημοσιεύεις κάτι, μπορείς να επιλέγεις αν θέλεις να το βλέπουν μόνο οι φίλοι σου ή όλοι, συμπεριλαμβανομένων και των subcribers σου.

Από την πλευρά τους, όμως, και οι subscribers έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν αν θέλουν να βλέπουν όλα τα Updates, τα περισσότερα από αυτά ή μόνο τα πιο σημαντικά.

Η νέα λειτουργία αναμένεται να αρχίσει να εμφανίζεται στα προφίλ των χρηστών από την ερχόμενη Τετάρτη, με το κουμπί να βρίσκεται τοποθετημένο ανάμεσα στα "Message" και "Poke".

[πηγή digitaltrends]
Loading