[Δ.Τ.]

Η Logitech παρουσίασε το μηχανικό πληκτρολόγιο για απαιτητικούς gamers, το Logitech G Pro. Το νέο πληκτρολόγιο σχεδιάστηκε σε συνεργασία με κορυφαίους αθλητές eSports και είναι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο TKL για gaming που έχει δημιουργηθεί ειδικά για επαγγελματικούς διαγωνισμούς. Το πληκτρολόγιο περιλαμβάνει τους αποκλειστικούς μηχανικούς διακόπτες Romer-G της Logitech που παρέχουν ταχύτερη ενεργοποίηση κατά 25% σε σχέση με τα τυπικά μηχανικά πληκτρολόγια, όλα με σχεδίαση διακοπτών που παρέχει αθόρυβη απόδοση. Περιλαμβάνει ένα σύστημα αποσπώμενου καλωδίου που διευκολύνει τη μεταφορά και έχει προσαρμοζόμενο φωτισμό RGB και ενσωματωμένη μνήμη.

Όπως λέει ο Ujesh Desai, Αντιπρόεδρος και Γενικός διευθυντής της Logitech G,

"Οι αθλητές eSports είναι εξαιρετικά απαιτητικοί και εκλεκτικοί και αυτό μας αρέσει. Τους δίνουμε πρόσβαση στα πρωτότυπα σχέδιά μας έγκαιρα και συχνά και τους αφήνουμε να τα διαλύσουν κυριολεκτικά. Το αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής είναι το Πληκτρολόγιο Pro Gaming με εξαιρετικά γρήγορους διακόπτες, ανθεκτική κατασκευή και σχεδίαση tenkeyless που διευκολύνει τη μεταφορά. Αν παίζετε για να κερδίσετε, αυτό είναι το πληκτρολόγιό σας."

Διακόπτες πλήκτρων Romer-G

Οι διακόπτες Romer-G της Logitech έχουν σχεδιαστεί ειδικά για απόδοση, απόκριση και αντοχή επαγγελματικού επιπέδου, καθώς και ακρίβεια και ταχύτητα. Με σημείο άμεσης ενεργοποίησης 1,5 mm, οι διακόπτες Romer-G καταγράφουν το πάτημα πλήκτρων έως και 25 τοις εκατό γρηγορότερα σε σχέση με τους τυπικούς μηχανικούς διακόπτες και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για απόδοση.

Ανθεκτική σχεδίαση μικρού μεγέθους

Το Logitech G Pro περιλαμβάνει σχεδίαση TKL μικρού μεγέθους διευκολύνοντας το πακετάρισμα για τουρνουά και απελευθερώνοντας χώρο στο τραπέζι για κίνηση ποντικιού υψηλής ευαισθησίας. Το πληκτρολόγιο έχει ενισχυθεί με πλαίσιο από χάλυβα που προσθέτει απόλυτη σταθερότητα για gaming.

Σύστημα αποσπώμενου καλωδίου

Ένα αποσπώμενο βύσμα micro-USB διασφαλίζει ότι το καλώδιο δεν θα κοπεί στο σημείο σύνδεσης, όταν μεταφέρεται μέσα σε τσάντα από εκδήλωση σε εκδήλωση. Η σχεδίαση τριών αξόνων παρέχει υποστήριξη και εύκολη και αξιόπιστη σύνδεση δεδομένων.

Προσαρμοζόμενος φωτισμός RGB

Με την προαιρετική χρήση του Λογισμικού Logitech Gaming (LGS), οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν και να εξατομικεύσουν κάθε μεμονωμένη λυχνία πλήκτρου από περισσότερα από 16,8 εκατομμύρια χρώματα και να αποθηκεύσουν ένα μοτίβο φωτισμού στην ενσωματωμένη μνήμη, ώστε να είναι έτοιμο για χρήση σε αγώνες.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το Logitech G Pro αναμένεται να είναι διαθέσιμο στους μεταπωλητές παγκοσμίως τον Μάρτιο του 2017 με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €154.

Advertisements