Προστασία για το MacBook από πτώσεις και από τις φθορές της καθημερινής χρήσης! [Video]

Thule-Vectros-1

Απόλυτη προστασία από πτώσεις με την θήκη Vectros από την Thule!

Αν ψάχνεις μια λύση για να προστατέψεις το MacBook σου από τη σκληρή καθημερινότητα, τότε η Thule Vectros είναι σίγουρα η καλύτερη προστασία που μπορείς να έχεις. Το ειδικό προστατευτικό πλαίσιο της Vectros είναι σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να απορροφήσει τους κραδασμούς και να προστατέψει το MacBook όχι μόνο από τα μικροχτυπήματα στις καθημερινές μεταφορές, αλλά και πτώσεις από μέχρι 1 μέτρο ύψος! Η ειδική του κατασκευή αναλαμβάνει να απορροφήσει όλους τους κραδασμούς και επιπλέον διαθέτει ειδικό κλείσιμο ασφαλείας, ώστε να μείνει το MacBook κλειστό κατά τη διάρκεια της πτώσης και να μη ανοίξει το καπάκι του. Η προστασία που προσφέρει η Vectros σε συνδυασμό με την ασφάλεια που προσφέρει το MacBook, που σε περίπτωση πτώσης να προστατεύει τα δεδομένα του σκληρού δίσκου, συνδράμουν ώστε το MacBook να είναι πλήρως λειτουργικό μετά τη πτώση, σαν να μην έχει γίνει ποτέ!

Η εφαρμογή της Thule Vectors με το MacBook είναι απλά τέλεια, ενώ ο όγκος της θήκης είναι τόσο μικρός που πραγματικά είναι δύσκολο να πιστέψεις το επίπεδο προστασίας που προσφέρει! Το αποτέλεσμα είναι όπως ακριβώς θα ήθελες και το MacBook δεν χάνει καθόλου από την αισθητική του.

Thule-Vectros-2

Προαιρετικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ειδικά προστατευτικά που προσφέρει η Thule με την Vectros ώστε το MacBook να απολαμβάνει πραγματική προστασία 360° και από γρατζουνιές.

Προστασία από την καθημερινή χρήση και ζωηρή εμφάνιση με τις θήκες SeeThru της Speck

Το νόημα του να έχεις φορητό υπολογιστή είναι για να μπορείς να τον παίρνεις μαζί σου. Δυστυχώς όμως πολλές φορές κατά τις μετακινήσεις σου φαίνεται πως το laptop “κυνηγάει” τις γρατζουνιές! Τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα όταν μιλάμε για το MacBook, του οποίου η εμφάνιση του είναι και τόσο ιδιαίτερη. Οι θήκες της Speck είναι μια μοναδική λύση, όχι μόνο να προστατέψεις το MacBook σου από τις καθημερινές φθορές και γρατζουνιές, αλλά και να κάνεις την εμφάνιση του MacBook σου πιο ξεχωριστή και πιο προσωπική!

Speck-SeeThru-2

Απίστευτα λεπτή, πολύ ελαφριά και λεπτομερώς σχεδιασμένη ώστε να εφαρμόζει τέλεια στο MacBook χωρίς να χρειάζονται συμβιβασμοί ούτε στην εμφάνιση αλλά ούτε και στο επίπεδο προστασίας! Η κατασκευή της είναι από ειδικό πολυανθρακικό υλικό υψηλής αντοχής που προστατεύει το MacBook από γρατζουνιές. Επιπλέον διαθέτει ειδικά σχεδιασμένους αεραγωγούς ώστε να επιτρέπει την ψύξη του Macbook, ενώ τα ειδικά αντιολισθητικά "ποδαράκια" όχι μόνο κρατάνε το MacBook σταθερό, αλλά επιτρέπουν μεγαλύτερη άνεση και ροή αέρα στην βάση το MacBook. Ο σχεδιασμός της θήκης Speck SeeThru επιτρέπει άμεση πρόσβαση σε όλες της θύρες επέκτασης του MacBook και έτσι παραμένει πάντα προστατευμένο αφού δεν χρειάζεται να αφαιρείτε ποτέ τη θήκη.

Speck-SeeThru-1

Μπορείς να βρεις τις θήκες Vectors και SeeThru και άλλα πολλά αξεσουάρ στο www.Mybanana.com.

Loading