Μεγάλος Διαγωνισμός από το Vodafone TV και το National Geographic

Για όλους τους λάτρεις της εξερεύνησης, της Ιστορίας και της ατέρμονης επιστημονικής αναζήτησης, το Vodafone TV και το National Geographic αναβαθμίζουν την εμπειρία θέασης και εξερεύνησης μέσα από ένα μεγάλο διαγωνισμό και δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να πάρουν μέρος και να κερδίσουν μοναδικά Δώρα.

Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο vodafone.gr/tv/national-geographic-contest και τρεις μεγάλοι τυχεροί, φανατικοί της εξερεύνησης και των συναρπαστικών ντοκιμαντέρ, θα κερδίσουν από μια Smart TV ULTRA HD 65’’ και από ένα ολοκληρωμένο DSLR φωτογραφικό σετ. Έτσι, θα μπορούν να απολαμβάνουν συναρπαστικό τηλεοπτικό περιεχόμενο στο Vodafone TV, αλλά και να αποτυπώνουν τις εξερευνητικές τους εμπειρίες και αναμνήσεις μέσα από τις δικές τους φωτογραφίες, εμπνευσμένοι από τα ντοκιμαντέρ του National Geographic.

Η κλήρωση των νικητών για τις Smart TV ULTRA HD 65’’ και τα ολοκληρωμένα DSLR φωτογραφικά σετ θα γίνει την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021.

Όλοι όσοι επιθυμούν να απολαύσουν την εμπειρία θέασης και το μοναδικό περιεχόμενο που προσφέρει το Vodafone TV, πλέον έχουν τη δυνατότητα να το αποκτήσουν χωρίς αποκωδικοποιητή και δέσμευση συμβολαίου, όποια στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή θέλουν, μόνο με 6,30 ευρώ το μήνα. Επιπλέον, όλοι έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το Vodafone TV με τον πρώτο μήνα δωρεάν.

Το National Geographic εμπνέει τον εξερευνητή μέσα μας, εδώ και 132 χρόνια, μέσα από πρωτοποριακές ιστορίες και επιστημονική ανακάλυψη. Στο National Geographic on Demand απολαμβάνουμε συναρπαστικό περιεχόμενο σε πάνω από 40 διαφορετικές θεματικές κατηγορίες, από το Διάστημα και την Ιστορία μέχρι την Κλιματική Αλλαγή, τους Παγκόσμιους Πολιτισμούς και τα Είδη υπό Εξαφάνιση, με περισσότερα από 700 ντοκιμαντέρ και διάθεση για ατέρμονη εξερεύνηση στο άγνωστο.

Αυτό το μήνα, η ανανεωμένη κατηγορία National Geographic On Demand του Vodafone TV περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μια δυεισδυτική ανασκόπηση στα αμφιλεγόμενα χρόνια της καριέρας του Μαραντόνα, μια ανασκόπηση στα Καλύτερα του Nat Geo και μια τεράστια επιλογή από ντοκιμαντέρ για κάθε γούστο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading