Meizu Zero: Το πρώτο ενιαίο smartphone στον κόσμο χωρίς κανένα κουμπί ή τρύπα!

Από τη Vivo περιμένουμε να δούμε αύριο το "μεταλλικό σαπούνι" της, δηλαδή ένα ενιαίο smartphone χωρίς κουμπιά, αλλά η Meizu είναι αυτή που της έκλεψε την πρωτιά παρουσιάζοντας πριν από λίγο το Meizu Zero. Πρόκειται για το πρώτο smartphone στον κόσμο που όχι μόνο δεν διαθέτει κουμπιά, αλλά δεν θα βρεις πουθενά ούτε εγκοπή για ηχείο, ούτε καν υποδοχή USB για τη φόρτιση!

Η εταιρεία έχει τοποθετήσει capacitive panels αφής στο πλάι για να αντικαταστήσει το power και τα volume buttons, ενώ για ηχείο έχει τοποθετήσει πιεζοηλεκτρικό μετατροπέα κάτω από την οθόνη (όπως το Xiaomi Mi Mix). Σε ό,τι αφορά τη φόρτιση, αυτή γίνεται αποκλειστικά ασύρματα με φορτιστή 18W, ο οποίος είναι ο ταχύτερος αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Εξυπακούεται ότι η μεταφορά δεδομένων γίνεται μόνο μέσω WiFi και δικτύων τηλεφωνίας.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, το Meizu Zero διαθέτει οθόνη 5.99'' AMOLED με in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 845, διπλή κάμερα 12MP Sony IMX380 + 20MP Sony IMX350 AI, εμπρόσθια κάμερα 20MP και eSIM.

Μνήμη RAM, αποθηκευτικός χώρο και μπαταρία δεν έχουν γίνει γνωστά, όπως επίσης δεν ανακοινώθηκε τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας.

[via]

Loading