Messages: Δυνατότητα προγραμματισμού αποστολής μηνυμάτων στην εφαρμογή της Google

Η επόμενη λειτουργία που θα προστεθεί στην εφαρμογή Messages της Google θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε όσους θέλουν να είναι οι πρώτοι που στέλνουν ευχές ακριβώς μόλις αλλάξει η ημέρα, αλλά και σε αυτούς που τη βρίσκουν με το να υπενθυμίζουν διαρκώς στους άλλους τα καθήκοντα τους σε συγκεκριμένες ώρες.

Οι συσκευές Android που χρησιμοποιούν την έκδοση Android 7 Nougat ή μεταγενέστερη θα υποστηρίζουν σύντομα τη δυνατότητα να προγραμματίζεις την αποστολή μηνύματος μέσα από την εφαρμογή Messages. Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να γράψει κανονικά το μήνυμα του και στη συνέχεια να κρατήσει πατημένο για λίγο το δάκτυλο προκειμένου να του εμφανιστούν οι επιλογές για τον χρονικό προγραμματισμό της αποστολής.

google-talkback.jpg

Σε άλλες χρήσιμες λειτουργίες, η Google αναβαθμίζει το TalkBack για τους ανθρώπους με προβλήματα όρασης προσθέτοντας ένα πιο ενιαίο μενού, περισσότερες και πιο λογικές επιλογές διαχείρισης, νέες χειρονομίες κλπ. Ακόμη, ο ψηφιακός βοηθός Google Assistant λειτουργεί πλέον και με κλειδωμένη την οθόνη του smartphone, αρκεί να ενεργοποιήσεις τη σχετική επιλογή από τις ρυθμίσεις.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Google]

Loading