Metro Exodus PC Enhanced Edition: Έρχεται στις 6 Μαΐου 2021

Η 4A Games αποκάλυψε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Metro Exodus PC Enhanced Edition, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τις 6 Μαΐου 2021 και μάλιστα η αναβάθμιση θα γίνει δωρεάν σε όσους έχουν αγορασμένη την original έκδοση μέσα από τα Steam, Epic Games Store, GOG και Microsoft Store. Όσοι παίζουν σε συστήματα Linux ή στις υπηρεσίες Amazon Luna και Google Stadia δυστυχώς δεν θα έχουν πρόσβαση στην ενισχυμένη έκδοση του παιχνιδιού, ενώ όσοι παίζουν σε Mac θα μπορούν να παίξουν μέσα από την υπηρεσία Nvidia GeForce Now.

Το Metro Exodus PC Enchanced Edition απαιτεί hardware συμβατό με την τεχνολογία Ray Tracing, διαφορετικά δεν θα μπορεί να τρέξει. Ακόμη, η εγκατάσταση του βασικού παιχνιδιού μαζί με τα δύο DLCs (The Two Colonels και Sam’s Story) θα καταλαμβάνει περίπου 80GB στον αποθηκευτικό χώρο. Το Digital Foundry, το οποίο είχε αποκλειστική πρόσβαση στην αναβαθμισμένη έκδοση, κάνει λόγο για απίστευτη βελτίωση σε σύγκριση με το original που κυκλοφόρησε το 2019.

Metro Exodus

Σε έναν post-apocalyptic κόσμο της πρώην Ρωσικής Συνομοσπονδίας, ο gamer καλείται να επιβιώσει σε ένα εχθρικό περιβάλλον με μεταλλαγμένα πλάσματα και εξίσου εχθρικούς συνανθρώπους. Η αφήγηση γίνεται από τη ματιά της Anna, κορυφαία ελεύθερη σκοπεύτρια της ομάδας Spartan Order και σύζυγος του Artyom.
Η ομάδα διαφεύγει από τα ερείπια της Μόσχας και ξεκινά ένα επικό ταξίδι στο άγνωστο. Ο Artyom πάντοτε πίστευε ότι υπάρχει ζωή πέρα από το Metro και τώρα θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν οι ελπίδες και τα όνειρα του θα δικαιωθούν στα κατεστραμμένα εδάφη της Ρωσίας

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading