Στα χέρια της Microsoft οι Obsidian και inXile, καλά νέα για τα RPGs στο Xbox One

Η Microsoft συνεχίζει να ενισχύει τη δική της γραμμή παραγωγής video games για το Xbox One, προχωρώντας στην εξαγορά των Obsidian Entertainment και inXile Entertainment, αμφότερες ισχυρά ονόματα στην κατηγορία των RPG games.

Η Obsidian Entertainment έχει γίνει γνωστή κυρίως για τα Star Wars Knights of the Old Republic II, το Pillars of Eternity και το Fallout: New Vegas, ενώ η inXile Entertaiment για τα Wasteland 2, Torment: Tides of Numenera και Bard's Tale. Οι δύο εταιρείες θα μπούν κάτω από την ομπρέλα των Microsoft Studios, αλλά θα έχουν απόλυτη ελευθερία για να επιλέγουν αυτές τα projects που θέλουν να ασχοληθούν.

"Ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να βρούμε συνεργάτες που έχουν ισχυρές ομάδες ανάπτυξης, τεχνογνωσία στο χτίσιμο κόσμων και είναι αυθεντίες στην κατηγορία τους. Οι Obsidian και inXile πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις και ταυτόχρονα διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στα PCs."

Μένει να δούμε τι καινούργιο ετοιμάζουν οι δύο εταιρείες, αν και το μέλλον μοιάζει αρκετά ενδιαφέρον για τους φίλους των RPGs.

[Xbox]

Loading